(Melk & Honning): I vinter kom nyheten mange har ventet på: « Sex og Singelliv» er tilbake.

Oppfølgeren «And just like that» vil nok en gang ta for seg Carrie, Miranda og Charlottes liv i New York, nå i 50-årene.

Til manges store skuffelse vil ikke karakteren Samantha Jones, spilt av Kim Cattrall, være med i den etterlengtede oppfølgeren. Hun er kjent for mange episke «onelinere», fulle av visdom – med glimt i øyet.

Les også: Elizabeth Debicki skal spille prinsesse Diana i «The Crown». Men hvem er hun?

64-åringen skal i et intervju med Daily Mail i 2019 ha uttalt at «man lærer ting her i livet, og jeg har lært å jobbe med dyktige mennesker og forsøke å gjøre det morsomt».

– Aldri. Det er et nei fra meg, skal hun ha svart til spørsmålet om hun kunne tenke seg å bli med i en tredje «Sex og Singelliv»-film.

Nå går en TikTok-video som mener Samantha dør i oppfølgeren viralt.

Statister kledd for begravelse

I videoen lastet opp på TikTok 4. august ser man mange statister kledd i sort. De mener TikTok-brukeren Evan Kline er med på innspillingen av «And just like that», skriver Dazed.

@klinetime

Mr big or Samantha Jones? 🪦

♬ Oh No - Kreepa

– Jeg gikk nedover gata i New York og så en stor gruppe mennesker og skjønte at de filmet «Sex og Singelliv», forteller Kline i filmen.

– Men alle var kledd i sort. Er det for Samanthas begravelse? lurer han på.

Allerede i vinter da Sex and the city-oppfølgeren ble bekreftet, begynte fansen å vedde om hva som vil skje med Samantha.

Noen veddet at hun døde, andre at hun flyttet fra New York, ikke kom til å bli nevnt i oppfølgeren i det hele tatt, fremdeles bodde i New York, eller var i fengsel eller på en institusjon, ifølge The Hollywood Reporter.

Les også: Her blir Trude Drevland overrasket med spontan-tatovering: – Alt jeg skal få oppleve!

Får komme tilbake

Tidligere i sommer begynte ryktene å svirre om at en andre sesong av «And just like that» er i loopen. Det før første sesong i det hele tatt er ferdig innspilt.

Og skal vi tro kilden er det fullt mulig for Cattrall å returnere – dersom hun selv ønsker det. Dermed er det lite sannsynlig at hun dør i «And just like that».

En kilde tett knyttet til filmproduksjonen skal ha fortalt Daily Mail om en mulig andre sesong og om Kim Cattrall vil bli med i den.

– Det var helt klart et problemet at folk kommer til å savne Kim og ikke være like engasjerte, men responsen så langt har vært fenomenal, sier kilden til avisen.

Les også: Synnøve Skarbø avslører ny kjæreste

– Hvis hun noen gang ombestemmer seg, kan hun komme tilbake.

– Damene elsker og verdsetter henne og skulle gjerne hatt henne med i den nye serien. Hele poenget med denne serien er å vise at vennskap utvikler seg og endrer seg over tid, så Kim er alltid velkommen til å komme hjem.

HBO Max har imidlertid ikke kommentert eller bekreftet ryktene til Daily Mail.