Farsdag feires over hele verden, hvor store og små hyller sine fedre. Her i Norge feirer vi dagen den andre søndagen i november, mens amerikanerne feiret farsdag sist søndag.

I den anledning har flere kjendiser kastet seg over sosiale medier for å hylle fedrene i livene deres med rørende hyllester og private bilder.

Les også: Svenske Ulrika Jonsson (53) kaster klærne på Instagram for en god sak

Kylie Jenner og Travis Scott har de siste ukene skapt flere overskrifter etter at det ryktes om at de to har funnet tilbake til hverandre.

Sammen har de datteren Stormi, og søndag delte Jenner et innlegg på Instagram for å hylle Scott, og ryktene ser ikke ut til å avta etterpå.

«Gratulerer med farsdagen @travisscott. En dag er ikke nok for å hylle den pappaen du er. Vi er så velsignet som har deg» skriver Jenner til et kjærlig øyeblikk mellom henne og Scott som har datteren på armen.

Også storesøster Kim Kardashian delte søndag en hyllest på Instagram til alle fedrene i Kardashian-klanen.

Les også: Slutt etter 20 sesonger: Dette visste du kanskje ikke om «Keeping Up With The Kardashians»

Innlegget inneholder bilde av hennes egen far, avdøde Robert Kardashian, broren Rob Kardashian og søstrenes barnefedre, Scott Disick, Tristian Thompson og Travis Scott.

Også hennes tidligere ektemann, Kanye West har fått plass i innlegget.

«Gratulerer med farsdagen til alle de fantastiske pappaene i livene våre! Elsker dere ubetinget!!!»

Det var tidligere i år ble det kjent at stjerneparet Kim Kardadshian (40) og Kanye West (44) skulle gå fra hverandre etter syv år som ektepar. Ryktene hadde gått i månedsvis i utenlandske medier om at ekteskapet ikke gikk på skinner, og i februar ba Kardashian om skilsmisse.

Les også: Bildene av en naken Irina Shayk kunne veltet karrieren: Nå er toppmodellen god for 200 millioner

Det tidligere superparet har fire barn sammen, North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Hyllet kjæresten på hans første farsdag

Supermodell Gigi Hadid (25) delte et rørende innlegg dedikert til kjæresten, tidligere One Directon-stjerne Zayn Malik på hans første farsdag etter at de ble foreldre til datteren Khai i september i fjor.

«Vår Khai er så heldig som har en pappa som elsker henne så høyt og gjør hva som helst for å få henne til å smile.» skriver modellen på Instagram og tagger kjæresten.

Også skuespiller Sophie Turner og hennes ektemann Joe Jonas har blitt foreldre siden forrige farsdag, og Turner delte søndag en hyllest til Jonas' første farsdag.

«Gratulerer med farsdagen til den ultimate pappaen og alle pappaene der ute.» skriver Turner til et bilde av Jonas.

Også flere andre kjendiser hyller fedrene i livet sitt på Instagram:

Les også: Kim Kardashian avslører årsaken til skilsmissen: - Jeg vil bare være lykkelig