VILLA HEFTYE / OSLO (Nettavisen): Mandag kveld var det endelig duket for den årlige halloweenfesten til artist og «Bloggerne»-profil Alexandra Joner (34). Det er for første gang på to år at hun og kjæresten Runar Vatne kan arrangere den årlige festsuksessen, på grunn av tidligere koronarestriksjoner.

Les også: Norske stjerner totalt ugjenkjennelige i Halloween-kostymer

I år arrangeres den kjendistunge festen på restaurant Villa Heftye, og kjendisene så ikke ut til å ha spart på kruttet når det kommer til kostymene sine.

Kveldens verter, Alexandra Joner og Runar Vatne, har i tradisjon tro brukt mye tid på sine kostymer.

–Jeg føler at jeg er en blanding av en avatar og en kattepus, jeg er ikke noe spesifikt, jeg bare er, sa Joner til nettavisen mandag kveld.

I forhold til tidligere år, har hun derimot hatt mindre å strebe med til årets halloween-fest.

– I år har jeg delegert ut oppgaver og fått folk til å hjelpe meg, så det har gjort livet mitt mye lettere. Men selvfølgelig, det krever mye tid og telefoner, sier hun.

Les også: «Bloggerne»-Chris skjulte spillegjeld for kona i to år – nå avslører han summen

Syv timer i sminkestolen

Artist Jorun Stiansen (38) var blant kjendisene som hadde tatt turen. I år hadde hun virkelig gått «all in» for å toppe kostymene og kledd seg ut som en «predator».

– Vi begynte klokka tolv i dag og ble ferdig ti på syv, så vi har sydd siden da, men de forberedelsene vi har gjort tenker jeg er helt awesome, sa hun til Nettavisen.

Videre legger hun ikke skjul på at hun har brukt mye penger på kostymet sitt.

– Det er som jeg sier, noen bruker penger på et par sko eller en veske, men jeg bruker det på et halloween-kostyme til livets kveld, fortsatte hun.

En ordknapp David Eriksen (55) dukket også opp på halloweenfest mandag kveld.

– Jeg er en veldig schizofren versjon av en pave som møter en «American Horror Story»-karakter og en drag-artist, sier han til Nettavisen.

Hommage til kampen mot homoloven

Ekteparet Niklas Baarli (33) og Benjamin Silseth (31) var også kledd for anledningen. De hadde derimot valgt å hylle kjærligheten gjennom kveldens antrekk.

– Vi har valgt å gi en hommage til 50 års kampen for å avskaffe homoloven. For 50 år siden var det ikke lov for menn å ligge med menn, dette er hvordan vi kunne ha sett ut hvis det hadde gått 50 år til, og ingen hadde tatt den kampen, sier Silseth mandag kveld.

Influenser og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Øyunn Krogh (25) hadde også tatt turen til Villa Heftye. Hun hadde i motsetning til andre ikke mye inspirasjon til kveldens kostyme.

– Null inspirasjon, jeg løp rundt på Oslo City også gikk jeg i barneavdelingen på H&M og fant denne kjolen her. Jeg tenkte at jeg ikke hadde tid til å løpe rundt så jeg kjøpte den, slang den på meg hjemme og kom hit, forteller hun.

Knep på tvillingsøstre

Sebastian Solberg (33) og Marte Bratberg (33) var på plass for årets halloween-fest og hadde kledd seg ut som en tvillingene Vita og Wanda Mashadi.

– Vi må jo se ut som de feteste tvillingene i byen, forteller Solberg.

– De skulle egentlig komme i kveld så det skulle være en bug suprise, men jeg tror ikke de kommer likevel, fortsatte Bratberg.

Se flere bilder av kveldens elleville kostymer under: