Nedtellingen til jul har omsider begynt, og i kjent stil holder ikke Kardashian-familien tilbake når det gjelder pynting av jul i luksushjemmene deres. Hvert år klarer den kjente realityfamilien å overgå seg selv og ta julegleden til et nytt nivå.

I år er heller intet unntak, og denne uken har Kim Kardashian (43) delt flere videosnutter via Instagrams historiefunksjon av julepynten i sitt minimalistiske California-hjem.

Det har imidlertid ikke falt i god jord hos fansen, og for andre gang denne uken får realitystjernen refs.

Vekker barna med live-julemusikk

Det later til at Kardashian gjør det aller meste for å sikre julestemning i hus, og i år gjenopptar hun en helt spesiell juletradisjon.

For andre året på rad har 42-åringen hyret inn pianist, Philip Cornish, for å spille julesanger for sine fire barn, North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

Ifølge Kardashian vil barna hennes våkne opp hver morgen til julesanger spilt av pianist Cornish, som har fått plass i stuen. I en Instagram-historie på torsdag skrev hun at julesangene skal bidra til en rolig atmosfære for barna i en ellers kaotisk morgenrutine.

«@Philthekeys kommer til oss hver morgen for å vekke barna mine med å spille piano mens morgenrushet pågår for å roe ned deres små sjeler og fylle de med vakre julesanger», skrev Kardashian.

At barna til realitystjernen får våkne opp til livemusikk hver morgen i juletiden får flere i sosiale medier til å reagere. På Twitter er det flere som utvilsomt er misunnelig på Kardashians barn, men 42-åringen får likevel kritikk.

«Kim Kardashian betaler noen for å spille piano for å vekke barna sine om morgenen. Hva er galt med å si: kom deg opp av senga?!», skriver en på Twitter.

En annen skriver at Kardashian tilsynelatende ikke har fått med seg konseptet «juleplater», mens en annen skulle ønske de kunne bytte ut telefonalarmen med live-julemusikk.

Hva Kardashian måtte punge ut for denne morgenrutinen avslører hun imidlertid ikke, men trolig vil ikke denne tjenesten ruinere henne.

Tidligere denne uken kom omsider 42-åringen og eksmannen Kanye West (45) til en enighet i skilsmisseoppgjøret. West er pålagt til å betale 42-åringen nesten to millioner kroner i barnebidrag hver måned.

– Et mareritt

Jule-kritikken som har kommet Kardashians vei startet tidligere denne uken da hun viste stolt fram de åtte glitrende juletrærne som er plassert på badet. I etterkant av klippet har flere tatt til sosiale medier for å gjøre narr.

I en lang diskusjonstråd på sosiale medier plattformen, Reddit, sammenlignet flere det enorme badet hennes til leiligheter i Paris, og flere klødde seg i hodet rundt 42-åringens designvalg.

Videoklippet til Kardashian viser tilsynelatende at badet ikke har dører, noe fansen stusser på i kommentarfeltet på Reddit.

«Et bad uten dør og en hel vegg av vinduer? Det er bokstavelig et mareritt», skriver en.

Flere har slengt seg på diskusjonen, og en Reddit-bruker mener at det «altfor store badet har en skummel atmosfære».

«Huset til Kim ser ut som et morderhus», skriver en annen, mens en tredje skriver:

«Jeg ville skreket midt på natten når lysene er slukket på trærne og vært redd for at det var noen utenfor badet. Jeg tror jeg ville skremt meg selv hele tiden hvis jeg hadde så store vinduer».

Les også: Kanye må betale millionsum til Kim Kardashian

Kardashian selv virker strålende fornøyd med pynten på det minimalistiske badet, og i Instagram-videoen snakker hun om at badet hennes er «magisk og vakkert».

Ikke første gangen kritikken hagler

Dette er imidlertid ikke første gang det nøytrale og minimalistiske millionhuset til 42-åringen har blitt kritisert.

Til Achitectural Digest har Kardashian tidligere sagt at «hun elsker det enkle designet i huset», ettersom hun opplever alt annet i omverden som så kaotisk.

Nylig delte 42-åringen en bildeserie på Instagram av ting i hjemmet som gjør henne glad. Det tok imidlertid ikke lang tid før kommentarene strømmet inn, og det var flere som mente at huset mangler personlighet.

«Huset ditt ser sjelløst ut», skriver en i kommentarfeltet.

«Alt jeg ser er en haug med pretensiøst Alt er så grunt og tomt for personlighet», svarte en annen på Instagram-innlegget.

Så langt har ikke Kim Kardashian svart på kritikken på huset eller julepynten.

Reagerer på overdådig juletre

Kim Kardashian er ikke det eneste familiemedlemmet som får gjennomgå for juledekorasjonene.

Minstemann i flokken, Kylie Jenner (25) får særlig tyn for sitt gigantiske og overdådige juletre som tilsynelatende er to etasjer høyt.

For noen dager siden publiserte 25-åringen resultatet på sin Instagram-konto. Selv om flere virker å være imponert over det grandiose juletreet plassert i entreen, kom ikke heller Jenner utenom litt kritikk i kommentarfeltet.

«Du vet det er folk som sulter i hjel i byen din, ikke sant? For prisen av det treet kunne du fôret hundrevis av mennesker», tordner det fra en Instagram-bruker.

Les også: Ut mot motehus: – Kvalm og rasende

Det er altså ikke noe småtteri Jenner har fått inn i hus, og ifølge Instagram-videoen later det ikke til at det var en enkel jobb å få på plass det store treet.

Reaksjonene rundt det storslagne juletreet til Jenner har også nådd Twitter:

«Kylie Jenner har håndverkere som henter inn juletreet og setter lys på de. Er ikke det hele poenget, spesielt når man har seks millioner familiemedlemmer som kunne gjort dette sammen?», spør en Twitter-bruker seg.