NEW YORK (Nettavisen): På onsdag vitnet supermodellen Kate Moss i den svært mye omtalte rettstvisten mellom Depp og Heard. Se video nede i saken.

Ifølge Daily Mail sto det på onsdag en lang kø utenfor rettslokalet i Fairfax av folk som ønsker seg armbånd for å slippe inn og høre på supermodellens vitnemål.

Følg onsdagens rettssaken direkte her:

Kate Moss: - Johnny slo meg aldri

- Vi hadde et forhold fra 1994 til 1998, sa Moss da hun vitnet i retten.

Kate Moss forklarte seg om et opphold hun og Johnny Depp hadde i Jamaica.

- Det hadde vært en regnstorm, og da jeg forlot rommet, skled jeg i trappen og skadet meg i ryggen.

- Jeg ropte ut høyt fordi jeg ikke forsto hva som skjedde. Johnny kom løpende for å hjelpe meg og løftet meg til rommet og skaffet meg medisinsk hjelp, forklarte Moss.

- Dyttet han deg? spurte en av Depps advokater.

- Nei, svarte Moss.

- I løpet av forholdet deres, dyttet han deg noen gang?

- Han dyttet meg aldri, sparket meg eller kastet meg ned noen trapper, fortalte Moss i retten.

- Har du noen gang tidligere vitnet under en rettssak?

- Nei, aldri, sa Kate Moss.

Forklaringen til Moss var over på få minutter.

Se video av hennes forklaring her:

Saksøkt for over 440 millioner

Johnny Depp har saksøkt sin ekskone Amber Heard for 442 millioner kroner. Søksmålet er sentrert rundt en kronikk Heard skrev om seksuell og partnervold i Washington Post i desember 2018.

Heard gikk raskt til motsøksmål og har krevet 884 millioner kroner for ærekrenkelse og for det hun mente var en svertekampanje fra Depps side.

Les også: Galskapen er tilbake: - De tar ei dame med ned på hotellrommet og kommer opp i baren for mer etterpå

- Jeg tenkte med en gang på Kate Moss

Årsaken til at Kate Moss vitnet, er at Amber Heard under sin forklaring i retten for noen uker siden, dro frem et rykte om at Johnny Depp skal ha dyttet Kate Moss ned en trapp på 90-tallet, da de to var et par.

De to møtte hverandre da Depp var 31 år og hun 21 år.

I retten forklarte Heard at hun slo etter Johnny Depp under en krangel, fordi Depp skal ha slått hennes søster, Whitney Heard, da søsteren sto på toppen av en trapp.

- Jeg nøler ikke. Jeg venter ikke. Jeg tenkte med en gang på Kate Moss og trappene, og jeg slo etter ham sa Heard i retten.

Les også: Johnny Depp etter voldsanklagene og rettssakene: – Hollywood har boikottet meg

Det er dette ryktet og hendelsen Kate Moss vitnet om på onsdag. Det er advokatene til Johnny Depp som kalte inn Kate Moss som vitne, noe som på forhånd tydet på at Moss ville fortelle en annen historie enn den Amber Heard har fortalt. Og det gjorde Moss også.

At Johnny Depps forsvarer på forhånd gledet seg til å høre vitnemålet til Kate Moss, kan denne videoen også tyde på:

Da Heard fortalte om ryktet med Kate Moss og trappen under sin forklaring, kan man tydelig se at en av forsvarerne til Johnny Depp smiler rått.

- Dette kan eksplodere i ansiktet hennes

Manhattan-advokaten Roland Acevedo har tidligere uttalt at forklaringen til Heard nå slå kraftig tilbake på henne selv.

Acevedo sier at det å bringe opp Kate Moss i retten «er å anse som en perifer omstendighet som retten vanligvis ikke tillater at man tar opp, mens siden forsvaret åpnet døren og hevder at han gjorde dette, så har de nå muligheten til å kalle henne inn for å bevise at det aldri fant sted. Dette kan eksplodere i ansiktet hennes», har Roland Acevedo tidligere uttalt til WTTG.

- Johnny tok vare på henne

Moss har aldri tidligere anklaget Johnny Depp for mishandling, og offentlig har hun omtalt ham i positive ordelag, skriver Insider.

En kilde bekrefter overfor CNN at de to fortsatt har et nært og godt forhold.

Vitnemålet til Kate Moss kommer i den siste uken av rettstvisten mellom Depp og Heard. Sluttprosedyrene er ventet å finne sted på fredag.