Det er ikke lenge siden VGTV-profilen, Ida Fladen (36) fikk den brutale beskjeden om at hun hadde fått påvist kreft i svulstene som ble analysert etter fjerningen av skjoldbruskkjertelen tidligere i år.

Etter en kort pause fra rampelyset var Fladen raskt tilbake på jobb der hun i podkasten sin, «Ida med hjertet i hånden», har vært svært åpen om den tunge beskjeden og delt flere detaljer fra den tøffe perioden.

Les også: Ida Fladen tilbake etter operasjonen: - Det var noen veldig tøffe uker

Fladen har selv fremstått som energisk og full av energi, og i ettertid har mange hyllet henne for sin åpenhet. Overfor Nettavisen kan imidlertid 36-åringen opplyse at hun selv ikke har klart å lande etter de hyppige besøkene til Radiumhospitalet.

– Trenger en ordentlig pause

Fladen har vært aktiv på jobbfronten med flere liveshows med VGTVs «Spårtsklubben». Hun har i tillegg reist rundt og vist seg på rød løper etter at hun ble operert. Nå innrømmer hun at hun er klar for sommerferie.

– Jeg føler fortsatt ikke helt at jeg har fått landa, men jeg tror jeg trenger en ordentlig pause, sa hun til Nettavisen på Universal Musics sommerfest forrige uke.

Videre utdyper Fladen at hun forsøker å gjøre ting hun har lyst til og som får henne til å slappe av, noe hun forteller at andre kan reagere på.

– Man kan jo tenke sånn «hvorfor drar man på fest da?», jo fordi da har jeg det gøy, da slapper jeg av og gjør ting jeg har lyst til. Jeg har det fint, men jeg kjenner at sommerferien, den er veldig velkommen.

Fikk beskjed om å bremse ned

Ifølge Fladen pleier hun som regel ikke å være så god på å ta det rolig når hun trenger det mest. Hun innrømmer at hun til og med har fått beskjed fra de nærmeste om bremse ned et par hakk.

– Noen av de rundt meg har vært litt sånn «kanskje du skal bremse litt», fordi det pleier jeg ikke å være så veldig god på, sier hun til Nettavisen.

36-åringen har derimot en klar plan. Nemlig å kjøre på frem til hun tar sommerferie, og at hun tar det videre derfra.

– Jeg vet ikke om det har vært det riktige eller ikke, men det vil tiden vise, sier hun.

Rørt mange

De siste ukene har som nevnt «Spårtsklubben»-profilens podkast vært på hele Norges lepper, etter en dobbelt-episode der hun snakker med gjest og kollega Vegard Harm (26) om blant annet ufrivillig barnløshet og det å være sjalu på vennene sine.

Fladen legger ikke skjul på at det har tikket inn flere tilbakemeldinger enn det pleier på de nevnte episodene.

– Det er tydelig at vi traff noe der og Vegard deler jo ting som selv ikke jeg visste en gang, som er en god venninne av han, sier hun.

Til tross for at det er tabubelagte temaer tror 36-åringen at det er mange som kan kjenne seg igjen i Harms følelser.

– Jeg tror det her er noe veldig mange tenker på, men ikke tørr å si høyt. Som at Vegard sier han blir veldig sjalu på vennene sine. Jeg tror det er kjempe mange som tenker på det, men det er jo ikke lov å si, forklarer hun.

Les også: Ida Fladen deler oppdatering fra sykesengen

Fladen hevder derimot at det er flere som tenker på det samme og at det blir en lettelse for mange når man hører flere ta opp slike temaer.

Avslutningsvis understreker hun at det ikke er unormalt å føle på sjalusi på venner på grunnlag av hvor i livet de befinner seg og at det er sårt når andre er sted i liver man gjerne skulle vært selv.