– Det går egentlig veldig bra. Jeg er så kreftfri som jeg kan være, det føles veldig bra, sier Ida Fladen (36) til Nettavisen.

Den populære programlederen og VGTV-profilen avslørte i april i år at hun hadde fått påvist kreft i skjoldbruskkjertelen, noe som førte til at hun tok seg en kort pause fra rampelyset.

Nå er hun derimot tilbake for fullt igjen, og på premierefesten til VGTV-programmet «Ylvis i Sogn» torsdag kveld kunne hun fortelle at hun endelig har «landet» litt.

Les også: Åpner opp om «ukjent» diagnose: – Drittsykdom

– Litt sliten og sånt er jeg jo, men det går overraskende bra. Jeg har hatt en kjempefin sommer og kommet meg litt «back on track», sier 36-åringen om tiden etter kreftbehandlingen.

– Prøver så godt jeg kan

Fladens kreftbeskjed delte hun selv i podkasten «Ida med hjertet i hånden», der hun til ellers inviterer kjente nordmenn til å dele sine tanker om kjærlighet og relasjoner.

Selv har hun derimot ingen nye oppdateringer rundt dette.

– Kjærlighetslivet mitt, ja. Det er ikke noe nytt der, dessverre, sier hun lattermildt til Nettavisen.

Programlederen kan imidlertid fortelle at hun er på «dater'n», men hun har fortsatt til gode å finne kjærligheten.

Les også: Kristin Gjelsvik letter på sløret om singellivet

– Det er litt dating, jeg prøver så godt jeg kan. Men jeg har det veldig fint. Jeg koser meg med å være singel, selv om jeg selvfølgelig er på utkikk, forklarer 36-åringen, og legger til:

– Jeg har blitt mye bedre på å komme meg ut på datingmarkedet, og er egentlig bare veldig fornøyd med det.

Uventet forespørsel på Tinder

Blant annet er Fladen på datingappen Tinder, der hun tidligere denne uken hadde en noe uventet opplevelse. En av de hun «matchet» med var nemlig tilsynelatende interessert i helt andre ting enn å avtale en potensiell date med henne.

– Jeg er på Tinder, ja, det må jeg bare stå for. I går matchet jeg med en veldig kjekk fyr, han sa hei og jeg sa hei, også spurte han om jeg kunne spille inn en videohilsen til sønnen hans. Da var jeg sånn: «Den er grei». Så det anbefales ikke.

Selv foretrekker Fladen å møte folk fysisk.

– Tinder er en nødløsning til desperate tider, sier hun og ler.

Flyttet ut av sentrum

Alt i alt er Fladen tilfreds med livet om dagen, Tinder-suksess eller ei, og lever et komfortabelt liv på sitt relativt nye bosted. For et års tid siden flyttet Fladen fra en leilighet i sentrum til en firemannsbolig på Nordstrand – og stortrives.

Les også: «Bloggerne»-Monica sjekket ektemannens mobil mens han sov: Da kom hemmeligheten hans fram

– Det er veldig, veldig deilig å bo litt utenfor Oslo sentrum, jeg trives supergodt. Og det er veldig deilig at det er så stille og rolig – men fortsatt bare et kvarter unna sentrumsbråket.

– Jeg elsker å gå på byen og er mye i Oslo sentrum, men jeg trives veldig med å bo litt borte fra det, sier hun.

Og på Nordstrand har hun planer om å bli.

– Det tar meg fem minutter å komme til et sted å bade, og da er jeg solgt. Så der blir jeg boende så lenge jeg kan.