I slutten av mars kunngjorde Ida Gran Jansen (34) at hun ventet sitt tredje barn sammen med kjæresten og samboeren Eirik Lyssand (34).

Nå er kjæresteparet blitt foreldre igjen.

«03.08.22», skriver Jansen etterfulgt av et hjerte. Sammen med teksten har hun postet to bilder fra sykehussengen.

– Nummer tre er en joker

Jansen har delt hyppige oppdateringer fra graviditeten med fansen. I juni la 34-åringen ut et bilde av den voksende magen da det kun var fem uker igjen til termin. Den gang skrev på Instagram at hun trodde babyen kom til å komme i løpet av juli.

– Men alle sier nummer tre er en joker, så hvem vet, skrev hun videre.

Fra før har Jansen og Lyssand to sønner, Max (3) og Louis (1).

Da Louis kom til verden slet paret med å komme til enighet om hva sønnen skulle hete. To måneder etter fødselen fikk babyen til slutt navnet Louis.

Hva det helt ferske familiemedlemmet skal hete er foreløpig ikke kjent.

Stor suksess

Ida Gran Jansen ble for alvor kjent for det norske folk da hun vant reality-serien «Hele Norge baker» i 2013. I ettertid har hun gjort stor suksess som bakeinfluenser og gitt ut flere kokebøker. Daglig deler hun oppskrifter på alt fra deilige fristelser til sunne matretter til sine godt over 200.000 følgere i sosiale medier.

I 2017 deltok 36-åringen i TV-suksessen «Farmen kjendis» sammen med blant andre Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og Leif Einar Lothe. Samme året var hun også å se på parketten i «Skal vi danse».