I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Rapperen Lil Baby (26) gikk fredag hardt ut i sosiale medier og anklaget gullsmeden Rafaello and Co i New York for å ha solgt han en falsk klokke.

Klokken skulle ha vært en «Patek Philippe» til en verdi av 400.000 dollar, som tilsvarer i underkant av 3.5 millioner norske kroner, skriver Page Six.

Les også: Solvang deler «hjertefølt og inderlig takk» etter støtten

Til en video publisert på fredag, som viste fire store ringer dekket i diamanter og en annen klokke, går rapperen hardt ut mot gullsmeden.

«@rafaelloandco dere vet bedre enn å skulle selge meg av alle mennesker en falsk, eller noe som kan kalles en falsk» skrev stjernen til videoen i følge nettstedet, som nå er slettet.

«Det er ikke noe som heter feil når det er snakk om så mye penger.» skrev han videre.

Les også: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman letter på sløret om den nye tilværelsen

Innrømmer feilen

Rafaello and Co er en godt etablert gullsmed som tidligere har solgt smykker til store kjendisnavn som J Balvin, Travis Scott og A$AP Ferg.

I etterkant av hendelsen har gullsmeden forklart seg på sine egen Instagram, hvor de innrømmer å ha solgt rapperen en falsk klokke, men at det ble gjort ved en feil.

De skriver videre at rapperen fikk pengene tilbake for klokken, og de fire ringene i videoen som en plaster på såret.

«Vi gjorde ikke hjemmeleksene våre, og for det tar vi fullt ansvar for.» skrev de i et av innleggene på profilens historiefunksjon.

«Jeg ønsker personlig å be Lil Baby om unnskyldning for at jeg ikke gjorde jobben min godt nok da jeg solgte han klokken. Jeg burde ha undersøkt klokken bedre da jeg fikk den fra forhandleren. Jeg tar fullt ansvar for at jeg ikke gjør jobben min ordentlig. Jeg personlig ville aldri bevisst selge ham eller noen andre noe som ikke er 100% autentisk.» skrev gullsmeden.

Rapperen skal ha blitt gjort oppmerksom på at den ikke var ekte etter at fans og klokkeprofiler på Instagram bemerket seg det.

Supermodellen nekter å ta vaksinen: - Jeg vil ikke bli tvunget

I helgen overrasket supermodellen Doutzen Kroes (36) flere da hun returnerte til sosiale medier etter en lengre tids pause, og da spesielt ved å dele sine tanker om korona og vaksine.

For den siste uken har det blitt diskutert rundt presset om å ta koronavaksinen vært sentral, spesielt etter at Nicki Minaj ikke dukket opp på Met-galaen forrige uke fordi hun ikke var vaksinert.

I innlegget til supermodellen skriver hun at hun ikke lenger kan overse «urettferdigheten som skjer rett foran oss».

«Jeg vil ikke bli tvunget til å ta vaksinen. Jeg vil ikke bli tvunget til å bevise at helsen min er god nok til å delta i samfunnet. Jeg vil ikke akseptere at mennesker blir ekskludert basert på deres medisinske status.» skrev modellen på Instagram.

I kommentarfeltet har fansen rast mot supermodellen, og beskriver avgjørelsen som umoden og egoistisk.

«Dette handler ikke om deg, det handler ikke om et individ. Det handler om menneskeheten», skriver blant annen en i kommentarfeltet.

Les også: Derfor måtte Patrick Dempsey forlate «Grey's Anatomy»: – Han terroriserte settet

Forsvarer modellkollegaen

Nå tar en av Kroes tidligere kollegaer henne i forsvar, nemlig hennes modellkollega Gisele Bündchen (41).

«Jeg kjenner Doutzen, og hun er en snill og kjærlig person. Jeg kan ikke tro alt hatet som blir rettet mot henne fordi hun uttrykte følelsene sine» begynner hun.

«Det er trist å se all fordømmelsen og mangelen på empati i så mange menneskers hjerter. Hat er ikke svaret» skriver hun videre.

Les også: Dette er de nye «Paradise Hotel»-deltakerne

Delte bilde av sin nye flamme

Siden før sommeren har det gått rykter om at den britiske artisten Adele (33) hadde funnet lykken på ny etter skilsmissen.

Hun og den utkårede, sportsagenten Rich Paul (39) har blitt observert sammen ved flere anledninger gjennom sommeren, både ute til middager og på basketkamp.

Til nå har ingen av de bekreftet at de to er et par, men søndag delte artisten selv et bilde av seg selv og sin nye flamme på Instagram.

Les også: Gunilla Persson og datteren dukket aldri opp til den svenske TV-innspillingen. Nå forklarer hun hvorfor

I innlegget som består av tre bilder, der de to første er henne alene i en svart og hvit kjole, er det tredje bildet av henne og Rich Paul. Artisten har kommentert med et lite rødt hjerte.

Som nevnt har de ikke kommentert forholdet offentlig enda, men i et intervju med The New Yorker i mai, uttalte Paul at han den siste tiden hadde tilbrakt tid med en stor popstjerne, men at han var singel.

Adele på sin side ble skilt fra eksmannen, Simon Konecki, i januar i år, to år etter at de gjorde det slutt. Paret har sønnen Angelo på åtte år sammen og kom til enighet om at de skal oppdra sønnen sammen.

Storeslem til «The Crown» under Emmy-utdelingen

I natt gikk den den stjernespekkede Emmy-utdelingen av stabelen i Los Angeles, California og skuespillerne flokket til den røde løperen for å hylle sine egne.

Nattens store vinner ble TV-serien «The Crown» som gjorde rent bord og tok med seg alle prisene i dramakategorier.

Serien ble kåret til vinner av den prestisjefylte kategorien beste dramaserie. I tillegg sikret Josh O'Connor (31) seg prisen for beste mannlige hovedrolle i en dramaserie for sin rolle som prins Charles, og Olivia Colman (47) fikk prisen for beste kvinnelige hovedrolle i en dramaserie. Hun portretterer dronning Elizabeth II i serien om det britiske kongehuset.

Les også: Justin og Hailey Bieber tjener svimlende summer på hver sin kant. Men hvem er rikest?

Colman var ikke tilstede i Los Angeles, men leverte en kort og rørende takketale fra London, hvor flere av casten og crewmedlemmer var samlet.

- Tusen hjertlig takk, jeg hadde satt penger på at dette ikke ville skje, spøkte Colman.

Hun har portrettert dronningen i sesong tre og fire av serien, etter at hun tok over staffettpinnen fra Claire Foy. Nå har hun gitt den videre til Imelda Staunton som skal portrettere dronningen i sesong fem og seks.

- For en fantastisk avslutning på denne ekstraordinære reisen med denne flotte familien. Jeg har elsket hvert sekund av det, og jeg kan ikke vente med å se hva som skjer videre, sa Colman i talen sin.

Før det ble for følelsesladd, avsluttet Colman talen sin med å anerkjenne sin avdøde far, som døde under koronapandemien.

- Jeg skal være veldig rask fordi jeg er veldig rørt. Jeg kunne ønske faren min var her og så dette. Jeg mistet faren min under korona og han ville elsket alt dette, avsluttet hun.

Også beste kvinnelige og mannlige birolle i en dramaserie gikk til «The Crown» da Gillian Anderson og Tobias Menzies vant. Fra før har «The Crown» også Emmy-priser for beste manus og regi.