Gå til sidens hovedinnhold

Iman Meskini deler private bryllupsbilder

Iman Meskini:

- Jeg er så heldig som har fått deg, skriver Iman Meskini om ektemannen.

I midten av juni overrasket skuespillerstjernen Iman Meskini (22) «alle» da hun i all hemmelighet giftet seg med sin «ukjente» kjæreste Mourad Jarrari (27).

På det tidspunktet ante ikke fansen at Meskini engang hadde kjæreste, og den gledelige nyheten fikk flere fans til å juble.

Les også

«Skam»-stjernen giftet seg i all hemmelighet

- Vi har vært opptatt av å holde noe vi ser på som veldig personlig og dyrebart for oss selv, uten påvirkning utenfra. Dette har gjort at vi kan fokusere på forholdet vårt i vårt eget tempo uten å hele tiden måtte definere hva vi er for alle andre, uttalte Meskini til VG.

I over ett år holdt «Skam»-stjernen kjæresten skjult for fansen. Ikke et eneste bilde eller glimt av 22-åringens store kjærlighet har vært å se i sosiale medier. Nå ser det imidlertid ut til Meskini har bestemt seg for at fansen skal få bli kjent med hennes nye ektemann.

I en rekke innlegg på Instagram deler både hun og Jarrari flere private bilder fra bryllupet.

- Jeg er så heldig som har fått deg, skriver Meskini til bildene blant annet.

I et annet innlegg delte hun også løftene hun har gitt overfor sin ektemann.

- Kjære ektemann. Jeg lover å elske deg for alltid, jeg lover å alltid gi det beste av meg selv, og til å våge å la deg bli kjent med alle mine følelser. Jeg lover å holde hånden din gjennom gode og onde dager, skriver hun blant annet.

Den store begivenheten fant sted i Oslo Rådhus og i moskeen 12. juni. Det bekreftet paret overfor VG samme dag.

Planlagt lenge

Selv om giftermålet kom som en overraskelse på de fleste, var dette nøye planlagt fra Meskini og Jarrari sin side. De bestemte seg for å gifte seg den første gangen de møttes.

- I islam er det også anbefalt å gifte seg tidlig slik at man fort finner ut av om begge parter virkelig er seriøse i forholdet. For oss har intensjonen hele veien vært å gifte oss. Det må ikke være slik at man har alt av utdanning, hus, bil, jobb og hele livet sitt på plass før man velger å gå inn i et ekteskap, uttalte hun til VG.

Kjent TV-fjes

Iman Meskini ble for alvor kjent som sin rolle som Sana i seriesuksessen «Skam» på NRK. Siden den gang har hun vært å se i TV-programmet som «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», og en rekke talkshow som blant annet «Skavlan», «Senkveld» og «Lindmo».

Meskini har også engasjert seg i en rekke debatter - blant annet om Hijab-debatten der hennes svar på en Hijab-kommentar gikk viralt.

Se klippet her!

Les også

Iman Meskini: - Det ble for mye negativt mot islam og muslimer

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken