GAMLE MUSEET, OSLO (Nettavisen): Koronapandemien har i lang tid satt en stopper for store arrangementer her til lands, men onsdag blir Costume Awards arrangert i Oslo.

For å opprettholde smittevern har arrangementet blitt delt i to, der 200 gjester er til stede to ulike kvelder. Altså et arrangement onsdag kveld, og et torsdag. At kjendisene som er til stede setter pris på å lufte seg litt er det ingen tvil om.

– Det er deilig å være tilbake på rød løper igjen og gjøre noe annet enn å sitte hjemme. Vi har tatt litt ting for gitt. Bare det å pynte seg er deilig, sier en fornøyd Iman Meskini (23) til Nettavisen på den røde løperen før prisutdelingen starter.

Les også: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman ble foreldre

Måtte avlyse bryllupsfesten

Den tidligere «Skam»-skuespilleren giftet seg i fjor sommer, i en liten seremoni med kun de nærmeste til stede.

Etter planen skulle hun og ektemannen ha arrangert en større bryllupsfest, men på grunn av koronautbruddet måtte de avlyse festlighetene bare to dager før de skulle holdes.

– Det var selvfølgelig utrolig kjipt, men vi skal ta den igjen. Men det er skummelt å planlegge nå, i og med at man ikke vet hva som skjer. Vi får ta det litt som det kommer, sier hun.

Dermed har det heller blitt mye alenetid for det ferske ekteparet, og Meskini erkjenner at det har vært utfordrende, men også fint. Hverdagen har de fylt opp med litt av hvert.

– Vi har lagt mye puslespill og rundet Netflix, ler 23-åringen.

Les også: Pushwagners siste reise: - Aldri før gjort i Norge

Taus på kjærestespørsmål

Også Astrid Smeplass (23) er til stede. Hun skal synge under prisutdelingen, og gleder seg stort.

– Jeg synes jo alltid det er litt rart å være på rød løper, men det er veldig gøy at de har klart å stelle i stand det her. Jeg har gledet meg skikkelig, og kanskje aller mest til å synge. Så det å få synge live, det blir gøy, forteller hun til Nettavisen.

23-åringen har brukt koronatiden på å lage nytt album, som kommer ut førstkommende fredag.

– Det er egentlig bare det jeg har gjort. Det blir gøy, sier hun.

På spørsmål om privatlivet holder derimot Smeplass kortene tettere til brystet. Som en av landets største artister er naturlig nok mange interessert i kjærlighetslivet hennes, men det vil hun ikke si noe om. På spørsmål fra pressen om hun har en ny mann i livet sitt, svarer sangstjernen følgende:

– Det vil jeg ikke kommentere.

Se kjendisene på den røde løperen: