På lørdag er det finale i «The Voice» der Norges beste stemme nok en gang skal avgjøres i det populære TV 2-programmet. I stolene sitter mentorene Espen Lind (50), Yosef Wolde-Mariam (43), Tom «Matoma» Stræte (29) og Ina Wroldsen (36) som alle har hver sine artister i finalen.

Nettavisen-podkasten «Schendis» tok turen opp til innspillingdslokalene i H3 arena på Fornebu for å lodde stemningen hos sistnevnte mentor.

Til programlederne Rikke Monsen og Julie Solberg avslører Wroldsen blant annet hvilke ting som skal til for at hun får en perfekt sending – og det er ikke hvilken som helt raider.

Hør også: Andrea Eriksen om hva som alltid får henne til å gråte, hvorfor kjæresten ikke er med i familiens TV-serie og de hyppige møtene med Justin Bieber

Ina Wroldsen er en av våre fremste låtskrivere som også gjør stor suksess som artist. Gjennom «The Voice»-sesongene har Wroldsen ofte advart unge sangstjerner mot en tøff bransje, og i «Schendis» forteller hun om akkurat hvilke kommentarer som gjorde henne så tykkhudet.

I «Schendis» forteller også Wroldsen om hvordan hun har klart å ha et så normalt liv i en så unormal bransje, hva som skjedde da hun traff sitt livs kjærlighet og hvordan paret løste det da de brått og uventet ventet barn i begynnelsen av 20-årene.

Hun avslører også flytteplaner når vinneren i TV-programmet er kåret og koronarestriksjonene letter.

«Schendis» kan du høre overalt der du hører podkast, eller i spilleren øverst i saken!

Følg @schendispod på Instagram: