OSLO/NEW YORK (Nettavisen): Lørdag forrige uke ble den amerikanske influenseren Alexis Sharkey (26) meldt savnet av familie og venner.

Les også: Spøker med helseproblemene til Selena Gomez i ny TV-serie: – Usmakelig

Hun skulle egentlig til noen venner for å se en film den samme kvelden, men dukket aldri opp. I og med at hun lever av sosiale medier og alltid har telefonen tilgjengelig, begynte alarmklokkene raskt å ringe da ingen klarte å få tak i henne.

– Hun er lenket til mobilen sin. Hun er en sosiale medier-dronning. Hun er en influenser. Hun jobber fra telefonen sin, sier en venninne til TV-kanalen KHOU11, gjengitt av People.

Les også: Emilie Nereng (25) skulle gjerne gjort én ting annerledes i livet: – Det er så vondt

Funnet naken langs en vei

Ingen hadde hørt fra 26-åringen, som har 31.000 følgere på Instagram, siden fredag ettermiddag.

Søndag kveld ble hun funnet død. Kroppen hennes ble funnet naken langs en vei i Houston, Texas, der influenseren bodde med ektemannen. Det er Sharkeys mor, Stacey Clark Robinault, som bekrefter at det var datteren som ble funnet.

Hun hadde siden fredag delt flere innlegg på Facebook der hun ba om hjelp til å finne datteren.

«Det er med knuste hjerter at Mike og jeg forteller dere at kroppen til Lexi har blitt funnet. Vi kan ikke takke dere nok for all kjærlighet og snille ord dere har sendt til familien vår. Vær så snill, gi oss tid til å sørge over dette tapet. Vi savner deg, kjære», skrev den sørgende moren på Facebook søndag.

Les også: TV-stjerne kritisert for «upassende foto» med ektemannen sin

- Man blir skremt

Det var datterens ektemann og venner som tok kontakt med moren på lørdag for å fortelle at 26-åringen var sporløst forsvunnet.

- Jeg løp bort til leiligheten hennes, og hun var ikke ikke der, vi skulle møtes, sier en venninne til Click2Houston.com

- Når du begynner å høre disse historiene, og du bare vet at noe ikke er riktig. Noe er galt - hun er aldri så langt unna mobilen sin, hun står opp for sine venner og mannen hennes vet ikke hvor hun er, alt dette. Alt dette gjør at man blir skremt, sier venninnen.

Les også: - Charlie Sheen er nå blakk, svartelistet og selger videoer for 3500 kroner

Nå har det lokale politiet satt i gang en etterforskning for å komme til bunns i det tragiske dødsfallet.

- Hadde tatt ut skilsmisse

En av Sharkey's venner, Tanya Ricardo, sier ifølge OK Magazine at den 26 år gamle kvinnen nylig hadde bedt om skilsmisse fra sin ektemann. De to flyttet til Houston sammen i januar i år.

- Nylig åpnet hun seg opp for oss og fortalte at hun hadde tatt ut skilsmisse. Hun var en veldig privat person. Hun delte ikke mye om hva som skjedde hjemme, sier Tanya Ricardo.

Ektemannen skriver på sosiale medier at han er forferdet over det som har skjedd.

- Min verden! Mitt alt! Jeg er så fortapt akkurat nå! Min eneste! skriver han.

Moren: - Noe kriminelt har skjedd

Alexis Sharkeys mor sier at hun er overbevist om at datteren ble utsatt for noe kriminelt.

- Måten hun ble funnet på - mitt barn ville aldri gjort noe slik mot seg selv, sier Stacey Clark Robinault i et intervju ifølge Click2Houston.com.

- Det gir ikke engang mening. Det er noe kriminelt som har skjedd, sier moren.

- Slik jeg ser det er det ingenting her som tyder på at dette var en ulykke. Og det er ingenting slik jeg ser det som tyder på noe annet enn at noe ble gjort med henne. Det er det magefølelsen min som mor forteller meg, sier moren.

Les også: Pikant, seksuelt trekantdrama sjokkerer amerikanerne: - Han likte å se på mens jeg hadde sex med kona hans