I mars annonserte influenser Isabel Raad (29) at hun skal flytte til utlandet og dermed måtte selge leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo.

Det viste seg og ikke være lett å selge unna leiligheten på 55 kvadratmeter, som har ligget ute til salgs på Finn.no siden mars.

Leiligheten lå opprinnelig ute for 5,9 millioner, men i forrige uke ble prisen satt ned med 200.000 kroner og var ute til salgs for 5,7 millioner.

Les også: Leiligheten til Isabel Raad ble ikke solgt – har måttet sette ned prisen

Eiendomsmegleren trodde det fine påskeværet var årsaken for at boligen ikke ble solgt, men bra vær eller ei har Raads Oslo-leilighet omsider blitt solgt.

– Fornøyd

Det er Raads eiendomsmegler, Thomas Ringsvold, som bekrefter boligsalget. Han sier til God Kveld Norge at leiligheten ble solgt onsdag.

– Leiligheten til Isabel ble solgt i går til en pris hun var godt fornøyd med, skriver Ringsvold i en melding til God Kveld Norge.

Les også: Flytter til utlandet: – Jeg kjeder meg i hjel

Som nevnt måtte prisen på leiligheten dumpes med 200.000 kroner, og boligen ble opprinnelig lagt ut for 5,9 millioner.

Ringsvold spesifiserer ikke hva leiligheten ble solgt for, men det later til at den 29 år gamle influenser er fornøyd med salget.

– Ingen mann eller jobb som holder meg her

Ettersom Raad skal starte et nytt eventyr i utlandet er det nærliggende å tro at hun ikke trengte alle møblene i Grünerløkka-leiligheten. I Finn-annonsen var det oppgitt at man kunne kjøpe møblene om ønskelig.

Les også: Isabel Raad legger seg flat etter e-postblemme: – Ikke meningen

Ifølge offentlige opplysninger som Nettavisen har tilgang til kommer det frem Raad kjøpte den nå solgte boligen for 4,9 millioner kroner på Grünerløkka sentralt i hovedstaden i juli 2019. Av offentlige opplysninger går det fram at influenseren ikke tidligere har eid egen bolig.

29-åringen har tidligere bodd i Marbella og Dubai, men det er foreløpig ikke kjent hvor Raad skal bosette seg nå. Hun har vært svært ordknapp om flyttingen, men har delt noen detaljer i sosiale medier.

Nylig skrev hun på Instagram at hun får mindre motivasjon av å være i Norge enn utlandet, og at følgerskaren hennes vil sette pris på innholdet hun vil dele fra sitt nye hjem.

– Jeg er i 20-årene, har ingen mann, ingen barn og ingen jobb som holder meg her. Dette er tiden jeg kan gjøre noe så stort som dette, og det føles så riktig, skrev influenseren.