*Nettavisen* Livsstil.

Innrømmer å ha gått over streken: – Jeg glemmer meg

Bianca Ingrosso i Wahlgrens verden.

RØPER SEG: Bianca Ingrosso innrømmer at hun plumper ut med detaljer fra sitt private forhold. Foto: Kanal 5/Discovery

Influencer og TV-profil Bianca Ingrosso (25) og Phillipe Cohens (25) mange opp- og nedturer har blitt detaljert skildret. Men det er ikke alt som burde vært delt, medgir Ingrosso.

24.01.20 08:27

Bianca Ingrosso (25) har hele tiden vært veldig åpen om det turbulente kjærlighetslivet sitt, både med sine følgere på sosiale medier og gjennom realityserien «Wahlgrens Verden».

Nå vil hun imidlertid forsøke å holde forholdet mer privat.

– Jeg har jo veldig lett for å prate på andres bekostning

I kveldens episode av Wahlgrens Verden forteller Bianca om hvorfor hun denne gangen har latt være å dele at det ble slutt mellom paret, men at de nå er blitt sammen igjen.

– Jeg har jo veldig lett for å prate på andres bekostning. Jeg kan prate i vei om mitt og Phillipes forhold, at det går opp og ned og er alt annet enn stabilt.

Bianca påpeker at hun noen ganger uttaler seg om sitt forhold til Cohen uten å ha pratet med han først.

– I blant så glemmer jeg å sjekke opp med Phillipe om at «du, er det greit at jeg prater om det her eller at jeg åpner opp om det her eller at jeg sier det her?» Han har jo ikke gått med på å være offentlig og at folk skal vite om våre brudd og vanskelige tider.

Les også: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen får fansen til å undre

Les også: Bianca Ingrossos nye planer sette fart på bruddryktene

Et forhold som går mye opp og ned

Våren 2019 offentliggjorde TV-profilen at hun og Cohen igjen hadde blitt sammen etter tre måneder fra hverandre. Kort tid etter kunne hennes store følgerskare se at kjæresten var forsvunnet fra Biancas sosiale medier-kanaler, og Bianca ble svært hemmelighetsfull angående forholdet, noe som fikk fansen til å undre.

I desember gjorde han et comeback på stjernens Instagram-profil, og det ble åpenbart for følgerne at de nok en gang skulle gi forholdet en sjanse.

I et intervju med det svenske kjendisnettstedet Hänt forteller Bianca at hun forsøker å ikke prate så mye om forholdet i mediene for tiden men at forholdet går opp og ned.

Les også: Jennifer Aniston om toppløsbilde: - Jeg elsker å være naken (+)

– Jeg hadde en følelse av at vi kom til å bli sammen igjen

I en Q&A-video på influencerens YouTube-kanal i midten av januar svarer hun på spørsmålet om hvorfor hun har sluttet å prate om forholdet.

25-åringen forteller at hun aldri nevnte at det faktisk var slutt mellom denne gangen fordi hun rett og slett ikke var klar for det. Hun ville at det skulle renne ut i sanden, hvis det ble sånn at de ikke ble sammen igjen. Samtidig hadde hun hele tiden en følelse av at de kom til å bli det.

– Det verste som skjedde i 2019 var nok det at det var så mye opp og ned med meg og Phillipe. Jeg begynte året med å være nydumpet, så ble vi sammen igjen, også ble det slutt igjen, og nå er vi sammen igjen, så det har vært veldig mye frem og tilbake følelsesmessig.

Se også:

Les også: Datet ukjent mann etter bruddet: - Hadde ikke Phillipe tatt meg tilbake, vet jeg ikke hva som hadde skjedd

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag