H3 ARENA / FORNEBU (Nettavisen): – Hadde det ikke vært for at jeg har barn så kunne man stupt helhjertet inn i dette uten å tenke så mye, men nå har man andre hensyn å ta, sier Iselin Guttormsen (35) til Nettavisen under «Skal vi danse»-finalen lørdag kveld.

Guttormsen og dansepartneren Catalin Mihu (28) kom på 6. plass i årets sesong av «Skal vi danse» og er nå tilbake på parketten for siste sending.

Les også: Frank Løke ble kastet ut av «Skal vi danse»: Nå drømmer han om comeback

Helt siden paret entret parketten tidligere i år har romanseryktene svirret rundt paret. Nå avslører Guttormsen overfor Nettavisen at de har tatt forholdet et steg videre, men at de fortsatt har mange hensyn de må ta før de våger å boltre seg i kjærligheten de har for hverandre.

– Vi har det veldig fint sammen. Jeg har lyst til å si at vi er et spesielt ord, men det vil jeg ikke si. Vi treffer ingen andre, og vi er vel eksklusive, sier Guttormsen til Nettavisen på spørsmål om hvordan paret definerer forholdet.

Vil ta hensyn til barna

Ifølge Guttormsen er det hensynet til barna som gjør at hun og Catalin ikke ønsker å sette en merkelapp på forholdet de har til hverandre.

Det var i oktober i fjor at det ble kjent at Guttormsen og hennes tidligere samboer, og far til hennes barn, valgte å gå fra hverandre. Siden den gang har influenseren kjøpt seg et nytt hus, og startet en helt ny tilværelse.

Ifølge Guttormsen vil hun at barna skal komme seg til ro med den nye tilværelsen før hun involverer en ny mann inn i livene deres.

– Datteren min vil fortsatt ha mammaen sin litt for seg selv. Når ting har roet seg litt så skal man ikke se bort ifra at vi er klare å stupe ut i det. Akkurat nå tar vi det i et rolig tempo, sier Guttormsen.

Les også: Iselin Guttormsen åpner opp om bruddet: – Må bare holde hodet over vann

Mihu, som selv ikke har noen barn, er imidlertid ikke redd for å potensielt tre inn som en bonuspappa etter hvert.

– Jentene elsker meg allerede, så det er ikke vanskelig synes jeg, sier Catalin.

Røk ut med kryptisk kommentar

Det har som nevnt virret rykter om paret helt siden de satte sin fot på parketten tidligere i år, og mye av grunnen står også paret for selv.

Da Guttormsen og Mihu røk ut av konkurransen for noen uker siden takket Guttormsen for seg med en kryptisk kommentar.

– Man har ikke alltid hell i spill, men kanskje i kjærlighet, uttalte Guttormsen.

Uttalelsen kom etter at Guttormsen gjennom hele sesongen har delt hint om at hun og dansepartneren Catalin Mihu har et godt øye til hverandre og er mer enn bare venner.