I april ble kom nyheten om at kjendismanager David Eriksen (55) og influenser Hedvig Sophie Glestad (30) hadde gått fra hverandre etter fire år som kjærester.

Bruddet skapte overskrifter i kjendispresse landet over, og de har begge vært åpne om utfordringene rundt det å gå gjennom et brudd i offentligheten. Det åpner nå Eriksen ytterligere opp om i en rykende fersk episode av podkasten «Råning med Tone».

Les også: Deler bruddet med «hele» Norge: – Fikk grøsninger da jeg så det

I podkasten avslører han blant annet at han og ekskjæresten måtte skjule bruddet en stund før det ble kjent for omverdenen og late som de fortsatt var sammen. Blant annet da de gjestet «God morgen Norge» på TV 2 i mars.

Løy på direktesendt TV

Et av temaene som ble hyppig omtalt da de fortsatt var sammen, var aldersforskjellen mellom Eriksen og Glestad. Dette snakket de om offentlig flere ganger, blant annet da de gjestet nettopp «God morgen Norge».

Der fikk blant annet Glestad spørsmål fra programlederen om hva hun elsker med David:

– Han har verdens største hjerte. Han gjør alt for alle andre, og tenker på andre før seg selv, sa Glestad den gang med et stort smil om munnen.

Videre i innslaget snakket paret om hvilke fremtidsplaner de hadde i vente, til tross for at det allerede var slutt.

– Å sitte på «God morgen Norge» og «God kveld Norge» for å snakke om forholdet, barn og aldersforskjellen, så vet man selv at det er et brudd … Det må være en av de tøffeste måtene å oppleve et brudd på, sier Eriksen i «Råning med Tone».

– En tøff tid

Overfor Nettavisen bekrefter Eriksen at bruddet skjedde i forkant av premieren på sesong to av «Alle elsker David», en realityserie som følger kjendismanageren og hans familie.

Les også: Emilie Nereng raser mot TV 2-reklame: – Respektløst og umoralsk

Sesong to hadde premiere i februar i år, og i forbindelse med den nye sesongen gjorde Eriksen og Glestad mye promo – som «God morgen Norge»-opptredenen.

– Vi gjorde promo for serien som om vi fortsatt var i et forhold. Det var en tøff tid for Hedvig og meg, og selvsagt for våre nærmeste, sier Eriksen til Nettavisen.

I podkasten beskriver han situasjonen som «grusom», men overfor Nettavisen påpeker han at det nære båndet mellom han og Glestad gjorde situasjonen noe lettere.

– Vi greide det på grunn av vårt sterke vennskap. Det er så mye kjærlighet mellom oss. Og derfor kunne vi holde det hemmelig i mange uker, ved å ta vare på hverandre under denne veldig vanskelige perioden, sier han.

Fortsatt gode venner

Nettavisen har vært i kontakt med Glestad, som ikke ønsker å kommentere saken ytterlige. Hun viser imidlertid til Instagram-innlegget hun delte da bruddet ble kjent, der hun påpeker at de trengte litt tid til å finne ut av ting.

«Vi skjønner det er på tide å lette litt på sløret her. ville bare finne litt ut av ting og holde det for oss selv før vi delte det …», skrev hun på Instagram den gang.

Både Glestad og Eriksen har som nevnt vært svært åpne om tiden etter bruddet, og har ikke lagt skjul på at det har vært tøft til tider. Til tross for bruddet har de flere ganger forsikret om at de kommer til å være gode venner.

Helt siden bruddet har Glestad og familien Eriksen hyppig delt hyppige av hverandre, og alt later til at duoen fortsatt har et godt forhold til hverandre i dag.