*Nettavisen* Livsstil.

Instagram-bruker tar oppgjør med kroppshysteriet

Foto: (Instagram)

Nederlandske Imre Çeçen viser hvordan Instagram-bilder lurer oss.

«Hva er grunnen til at de to pinnene vi bruker til å gå med blir på størrelse med Texas hver gang vi setter oss på en stol?»

Det lurer Instagram-brukeren Imre Çeçen på. I en Instagram-post som i skrivende stund er likt over 32.000 ganger og som er omtalt i en rekke medier, tar hun et oppgjør med kroppshysteriet.

- Seriøs magemuskeltrening

En solrik dag ved bassenget ville hun ta et klassisk bikinibilde - men det skulle vise seg å være veldig vanskelig å få beina så perfekte som «alle andre» har i sosiale medier.

«Jeg måtte bøye ryggen som en gal, holde beina oppe (som involverte seriøs magemuskeltrening) og jeg måtte sitte på kanten av bassenget, som nesten fikk meg til å falle,» skriver hun.

Helt normalt

Hun tok også et annet bilde, hvor hun lå i solsenga på vanlig måte. På dette bildet ser lårene av naturlige grunner større ut.

«Dette er det mest normale som fins, og likevel blir vi jenter så selvbevisste på det. Hallo! Beina dine blir presset mot en overflate, det er meningen at de skal bli større. Det betyr ikke at du er tjukk,» skriver hun.

«Hvis du ikke vil at beina skal bli større, må du skaffe deg steinbein,» fortsetter hun.

Les hele teksten her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag