En knapp måned etter at rockestjernen Tommy Lee (59) ble sensurert av Instagram etter han delte et svært grafisk nakenbilde, sjokkerer han igjen.

Nå vil han dele flere intime bilder, men denne gangen mot betaling. Nå har nemlig Mötley Crüe-trommisen laget seg en OnlyFans-konto.

Det siste året har det blitt svært populært at flere kjendiser har skaffet seg en konto på den omstridte nettsiden, som innebærer at man deler lettkledde bilder og får betalt for det. Blant annet er stjerner som Denise Richards (51), Cardi B (29), og Bella Thorne (24) å finne på nettstedet.

Vil være fri

Rockestjernen er kjent for sin skandaløse og kaotiske fortid, og han har ikke vært sjenert når det gjelder nakenhet. Denne helgen delte 59-åringen et nytt innlegg på Instagram hvor han annonserte at han omsider har kommet seg på OnlyFans.

«Kom og bli med meg her for den moroa Instagram ikke lar oss ha her», skrev Lee på Instagram og inviterte følgerne sine til å besøke OnlyFans-brukeren.

I innlegget viser Lee frem sin bare bakside hvor ordene «Only» og «Fans» er skrevet på hver rumpeskinke.

Les også: Gjorde narr av erkefienden fra scenen

Lee opprettet kontoen 7. september, og har planer om å «være fri» på nettsiden som er kjent for et sted der eksklusive lettkledde bilder florerer. Han har også hintet om at skal slippe seg løs, og denne gang uten restriksjonene som finnes på Instagram.

«Ja, SELVESTE Tommy Lee.... Og ja, DEN P***EN.!!! Se meg være fri», heter det i 59-åringens bio på OnlyFans.

For prisen av nærmere 400 kroner i måneden kan man abonnere på Lees flere lettkledde bilder. Etter en drøy uke på nettsiden har 59-åringen allerede lagt ut ti innlegg, og på mandag kom han med en oppfordring:

«Når jeg får 1000 abonnenter får dere en MASSIV overraskelse», lokker musikeren med.

Kom med stikk

Da Lee annonserte nyheten om naken-kontoen i helgen benyttet han også anledningen til å komme med et aldri så lite stikk til Instagram. Som nevnt skrev 59-åringen i innlegget at han skal «ha det moro på OnlyFans», og refererer til at hans type moro ikke er tillatt på Instagram.

Instagram har etter manges mening, svært strenge retningslinjer når det gjelder nakenhe. At det intime bildet av Lees kjønnsorgan ikke ble værende på plattformen falt tydeligvis ikke helt i god jord hos 59-åringen.

Les også: Tommy Lee (59) delte nakenbilde på Instagram, nå har Instagram fjernet det

Nakenbildet genererte mye oppmerksomhet på kort tid, og kommentarfeltet fylte seg opp med tusenvis av kommentarer. Seks timer etter bildet ble publisert, ble det fjernet fra Instagram.

Dette er dog ikke Lees første nakensjokk. De aller fleste kjenner til den famøse sexvideoen til Lee og hans daværende kone, skuespiller Pamela Anderson (55), i 1995. Historien om sex-tapen som spredte seg verden rundt for 27 år siden ble inspirasjon til TV-serien «Pam & Tommy».

Les også: «Baywatch»-stjernens sex-tape gikk verden rundt: Slik påvirket det livet hennes

Sex-tapen, som skulle være privat, ble fort lekket til offentligheten og ble en av de største snakkisene på 90-tallet. Den intime videoen kom på avveie da ekteparet pusset opp huset, og de trodde videokassetten befant seg på et trygt sted i garasjen.

Anderson og Lee giftet seg i 1995, da hadde de kun kjent hverandre i 66 timer. Ekteskapet oppløste seg i 1998, og «Baywatch»-stjernen har tidligere avslørt til Daily Star at den intime videoen bidro til slutten av ekteskapet.

Paret har to sønner sammen, Brandon (26) og Dylan (24) Lee.