Lørdag kveld skal Per Sundnes intervjue Rick Kirkham, kjent for svært mange gjennom Netflix-serien «Tiger King».

Arrangementet er allerede omtalt av flere utenlandske medier som CNET, Metro, Evening Standard og Daily Mail.

Kirkham, som nå er bosatt i Norge, lover å dele ukjente historier fra sin tid i Greater Wynnewood Exotic Animal Park. Han skal også vise frem nye, usette bilder av seriens hovedkarakter Joe Exotic og andre omtalte i showet, samt svare på spørsmål fra seerne live.

– Jeg gleder meg til å dele mine opplevelser som ikke var inkludert i dokumentaren, forteller Kirkham til arrangementets sider.

Les også: Trump ble spurt om hovedkarakteren i Netflix-serien «Tiger King» - slik svarte han

Mye uventet

Og det er mye som skal fram, lover Kirkham:

– Joes emosjonelle side, hans desperate behov for oppmerksomhet og berømmelse og hvordan det føles å leve med ville dyr, som jeg gjorde i et år, pluss sannheten om Travis.

Enkelte ting er kanskje ikke helt det fanskaren av showet forventer:

– Joe var livredd for store katter, og han hadde planer om å løslate alle dyrene i parken hvis noen prøvde å stenge dyrehagen hans. Han ønsket at så mange mennesker skulle bli skadet som mulig hvis de prøvde å ta dyrehagen hans bort, sier Kirkham.

Ny episode

Samme dag som arrangementet går av stabelen kommer det også en ny og uventet nyhet:

– Netflix legger til enda en episode. Den kommer neste uke. De skal filme her i morgen, forteller Jeff Lowe, en annen av seriens personligheter, ifølge Vanity Fair.

Les også: Netflix-serien «Kjærlighet gjør blind» skaper reaksjoner: – Ikke glem at det er ekte mennesker med reelle håp og forventninger

Dette bekreftes også i en e-post fra kundekoordinator Jenny Birkeland i PR-byrået Släger:

– Etter lanseringen av dokumentarserien alle snakker om, «Tiger King», gir Netflix deg «The Tiger King And I», et helt spesielt etter-show med «Tiger King»-superfan Joel McHale.

– Joel intervjuer menneskene fra serien, om deres reaksjoner på serien, og lar fansen komme enda lengre inn i den bisarre og fantastiske verdenen til Tiger King. Den fargerike samlingen av karakterer vil få en sjanse til å fortelle historien sin direkte, og gi oss innside-informasjon, meninger og innsikt i den kontroversielle, fengslende serien som har blitt en global sensasjon, skriver Birkeland.

Episoden kommer på Netflix i Norge 13. april.