Den siste uken har modellen og kjendisdatteren Ireland Baldwin (26) delt en rekke videosnutter på TikTok av rehabiliteringen fra sitt kosmetiske inngrep.

Baldwin har nylig gjennomført et såkalt «ansiktsløft», der hun ved hjelp av tråder har strammet ansiktet sitt – noe som skal resultere i et mer ungdommelig utseende.

Les også: Ireland Baldwins nakentatovering vekker oppsikt: – Er det Kendall Jenner?

Flere av følgerne hennes på TikTok har imidlertid gått hardt ut mot 26-åringen for å dele åpenlyst om et slikt inngrep, og beskylder henne for å fremme plastisk kirurgi, melder blant andre People.

Raser mot kritikken

På TikTok forteller Baldwin at hun lenge har vært misfornøyd med utseendet sitt og derfor valgte å gjøre noe med det.

– La oss snakke litt. Du må velge én ting. Enten blir du sint på folk som ikke forteller deg om skjønnhetsprosedyrene sine, eller så blir du sur over at folk gjør skjønnhetsprosedyrer. Man kan ikke bli sint for begge deler, sier hun i videoen på TikTok.

I videoen hun har publisert er ansiktet hennes pakket inn i en bandasje, og kjendisdatteren forteller at det gjør vondt å både smile og prate.

Følgerne hennes har som nevnt vært kritiske til at hun så åpent viser frem inngrepet. Mange er også kritiske til at hun gjør et slikt ansiktsløft i en så ung alder. Det gjør også Baldwin irritert.

– Til alle dere som sier «dere er 26, hva gjør dere?» Nøyaktig. Jeg er 26. Jeg er en voksen kvinne, jeg ønsket å gjøre dette, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig, sier hun.

Viktig å være ærlig

Baldwin påpeker flere ganger at det er viktig for henne å være ærlig om hun har gjort et inngrep. Hun har mange unge følgere, og vil ikke få dem til å tro at hun ser ut som hun gjør naturlig.

– Ville du heller at jeg gjorde dette og så løy for deg? spør hun.

Til slutt avslutter hun med å oppfordre kritikerne sine til å bruke plattformen for å ha det gøy.

– Kan vi bare ha det litt gøy her, og ikke engasjere oss så mye i andres liv? Prøv det, sier Ireland Baldwin.

Les også: Grove anklager, sex-press og utroskap: Dette er Hollywoods styggeste skilsmisser

I tillegg til å ha gjort karriere som modell og frontet magasiner som Elle, Grazia og Marie Claire, er Baldwin kjent for å være datteren til skuespillerne Alec Baldwin (64) og Kim Basinger (68)