Irina Shayk åpner seg i stort intervju - men nekter å kommentere bruddet med Bradley Cooper

ÅPNER SEG: Irina Shayk gjør sitt første intervju etter det angivelige bruddet med Bradley Cooper.

ÅPNER SEG: Irina Shayk gjør sitt første intervju etter det angivelige bruddet med Bradley Cooper. Foto: NTB Scanpix

Men supermodellen har ikke mistet troen på kjærligheten.

12.07.19 10:39

Skuespiller Bradley Cooper (44) og supermodell Irina Shayk (33) var lenge et av Hollywoods heteste par - helt til de skal ha gått fra hverandre tidligere i sommer.

Paret, som har datteren Lea (2) sammen, har fortsatt ikke kommentert bruddryktene, men ifølge kilder skal Shayk nå ha flyttet inn i en leilighet i West Village i New York - uten Cooper.

Nå åpner hun seg om modellkarrieren, morsrollen og familien i et stort intervju med Harpers Bazaar, men bruddryktene nekter hun fortsatt å kommentere.

Klar melding til journalisten

Allerede før intervjuet fikk journalisten beskjed om at Shayk ikke kommer til å snakke om Cooper.

«Irina kommenterte ikke sitt privatliv før, og kommer heller ikke til å kommentere «siste utvikling» nå,» skrev en av agentene hennes.

Det bør egentlig ikke overraske noen. Paret holdt nemlig en svært lav profil i alle de fire årene de var kjærester. Selv tror Shayk at deres ønske om å holde forholdet privat, har gjort folk ekstra nysgjerrige.

- Det er bare sånn mennesker er: Hvis du ikke kan få noe, vil du ha det mer. Hvis noe skjules bak en gardin, vil du bare dra gardinen til siden. Det handler vel om nysgjerrighet, tipper jeg, sier Shayk.

Hun har imidlertid ikke mistet troen på kjærligheten selv om hun angivelig ikke lenger bor sammen med Cooper.

- Tror jeg på ekteskapet? Ja, selvsagt. Jeg er ikke typen til å være imot det.

SLUTT: Forholdet mellom Bradley cooper og Irina Shayk skal være over etter fire år. De har fortsatt ikke kommentert bruddet. Foto: Mark Ralston (AFP / NTB Scanpix)

Romanserykter

Cooper gjorde nylig stor suksess med filmen «A Star is Born». hvor han spilte mot Lady Gaga.

Ryktene har siden versert om at det skal være noe mer enn bare vennskap mellom Cooper og Gaga, og da Gaga ble singel på nyåret, tok ryktene virkelig fyr.

Etter Gaga og Cooper fremførte låta «Shallow» under Oscar-utdelingen, mente fansen at det var helt tydelig at de hadde romantiske følelser for hverandre.

Gaga har avkrefter ryktene:

- Ja, folk så kjærlighet, og det var det vi ønsket at dere skulle se, sa hun til Jimmy Kimmel.

HET FREMFØRELSE: Lady Gaga og Bradley Cooper satte fyr på romanseryktene med fremførelsen av «Shallow» under Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix

Oppdratt av sterke kvinner

Shayks far døde av lungesykdom da hun var 14, så hun er vokst opp i et hjem med bare kvinner: Sin mor,søster og to bestemødre.

Selv synes hun ikke det er spesielt utfordrende å være mor, til tross for en travel hverdag. Alt handler nemlig om å prioritere, sier 33-åringen.

- Kvinner kan takle alt. Kvinner oppdrar barn, kvinner jobber, og når hun kommer hjem igjen så lager hun mat, vasker og gjør alt det tunge arbeidet også, sier Shayk, og legger til:

- Det var veldig inspirerende å vokse opp i en familie av kvinner fordi du lærer så mye av de sterke damene i livet ditt.

- Tenkte aldri «jeg vil se pen ut»

I utgangspunktet ønsket ikke Shayk å bli modell.

- Jeg var aldri en sånn person som tenkte «jeg vil se pen ut». Jeg trodde jeg skulle bli lærer eller noe pianorelatert fordi jeg gikk på musikkskolen i syv år. Jeg hadde virkelig ikke noen plan.

Men slik ble det altså ikke. Shayk ble oppdaget da hun, egentlig ved en tilfeldighet, deltok i en lokal modellkonkurranse i en liten by i Russland i 2004.

Tre år senere tok hun over for Ana Beatriz Barros som ansiktet utad for undertøysmerket Intimissimi, og har siden stått modell for stort sett alle de største merkene i verden.

Shayk var i fem år sammen med den berømte fotballspilleren Cristiano Ronaldo. Det forholdet tok slutt i 2015.

Cooper har tidligere vært i forhold med Zoe Saldana og Suki Waterhouse før han møtte Shayk. Karrieren hans skjøt fart på begynnelsen av 2000-tallet med serien «Alias». Det store gjennombruddet kom med komedien «Hangover» i 2009.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.