Etter at paret sluttet å følge hverandre i sosiale medier, samt slettet alle bilder av hverandre, har ryktene svirret. Torsdag kveld bekrefter Raad at hun ikke lenger er i et forhold.

Les også: Skuffet over eget realitykonsept: – Forventet større interesse

Realityprofilen skriver at hun ikke har et vondt ord å si om eks-kjæresten Jack Beaumont. Han har enn så lenge vært taus om bruddet.

– Han er et nydelig menneske som jeg har elsket høyt, skriver influenseren som slo gjennom da hun deltok på Paradise Hotel i 2015.

Raad har hintet om bruddet ved å dele følelsesladde tekster i sosiale medier de siste dagene.

Paret møttes for snart to år siden, etter at Raad sjekket på Beaumont på Instagram. Via YouTube-profilen til Raad, samt gjennom Raads egen TV-serie «Isabel», har fansen blitt godt kjent med Jack.

På Instagram skriver Raad at hun ønsker å jobbe seg gjennom bruddet privat, og ber følgerne om ikke å spekulere i eller spørre om bruddet.

I en video fra april i fjor fortalte Raad at hun så for seg å få barn med sin daværende kjæreste.

– Det her er ganske sykt å si. Men jeg vil ha barn nå, liksom. Altså, meg og Jack ... Jeg har aldri følt det sånn her med noen i hele mitt liv. Jeg ser for meg at han er faren til mine barn.

Les også

Mads Hansen: - Mange bloggere slipper for lett unna

Raad forteller videre at hun gjerne vil gifte seg før hun får barn, og at hun har en drøm om å få barn før hun fyller 30. Det samme vil kjæresten, som er ett år eldre enn henne, så derfor ser hun for seg å kanskje bli mor når hun er 29 år.

– Jeg vet ikke, vi får se, sier hun i videoen.