GAMLE LOGEN/OSLO (Nettavisen): Den røde løperen var rullet ut utenfor Gamle Logen i Oslo i anledning Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld.

Alt som kan krype og gå av kjendiser var ventet til konsertlokalet for en helaften fylt av prisutdelinger og stas. Blant dem som kunne stikke av med både én og to priser er kjente fjes som blant andre Jørgine Massa Vasstrand, Karsten Warholm og Solveig Kloppen.

Sistnevnte var blant annet nominert til årets kvinne. Til Nettavisen kan hun fortelle at det var stor stas å bli nominert til en slik pris.

– Det er alltid stas å være nominert til pris, også blir man alltid litt nervøs. En del av meg tenker at det hadde vært hyggelig å vinne, en annen del av meg tenker at det hadde vært deilig å bare sitte i salen, kunne Kloppen fortelle, før hun røpet at hun faktisk har forberedt en takketale.

I løpet av kveld vant Solveig Kloppen pris for Årets Kvinne. Se hele prisvinnerlisten HER!

Benekter romanserykter

Solveig Kloppen var imidlertid ikke alene om å ha tatt på seg finstasen og tatt turen til den fullspekkede kjendisaftenen. På den røde løperen dukket også influenser og deltaker i årets «Skal vi danse» Isabel Raad opp, sammen med dansepartneren Benjamin Jayakoddy.

Lenge har det svirret rykter om at det er oppstått romantiske følelser mellom henne og Jayakoddy, som ble singel tidligere i år.

Helt siden «Skal vi danse»-deltakelsen har duoen benektet at det er noe mer enn bare vennskap mellom de to, men fansen er ikke overbevist om at det stemmer, ettersom de stadig dukker opp sammen på den røde løperen.

Til Nettavisen kunne Raad fortsatt fortelle at det ikke er noen romantiske følelser mellom de to, men på den røde løperen søndag kveld var det helt andre rykter som ble avdekket.

Blir konfrontert av Erlend Elias

Midt under intervjuet med Nettavisen blir nemlig den populære bloggeren konfrontert av kjendisstylist Erlend Elias om et rykte som har herjet på applikasjonen «Jodel».

– Dater du broren min?, sier Erlend Elias til en sjokkert Isabel Raad.

Se klippet øverst i saken!

Ifølge kjendisstylisten har det nemlig blitt spekulert i om hun og broren, Erik Sæter, skal ha vært på date sammen. Ifølge Raad stemmer ikke dette overhode.

– Vi var på middag sammen, men det var med en hel haug, konstanterer hun.

Se flere bilder av de festklare kjendisene under: