At influenser og TV-profil Isabel Raad (27) er forelsket om dagen, er det ingen tvil om.

Nylig trosset hun reiserådene fra myndighetene for å tilbringe tid med kjæresten, britiske Jack Beaumont (28), og de siste ukene har de to tilbrakt tid sammen på Maldivene.

Derfra delte hun både Instagram-innlegg og YouTube-videoer der de ser svært forelsket ut. Nå er imidlertid ferien over, men etter alt å dømme får kjæresteparet se langt mer av hverandre i tiden fremover. De skal nemlig flytte sammen.

På grunn av innreiserestriksjoner er planen å flytte utenlands – i og med at Raads kjæreste ikke får komme inn i Norge. Nøyaktig hvor de skal flytte er ikke kjent, men Raad har i en ny video på YouTube avslørt at det blir et varmt sted.

I samme video avslører influenseren også at hun drømmer om både barn og bryllup i nær fremtid.

– Jeg vil ha barn nå

I videoen svarer Raad på spørsmål fra følgerne sine, der hun blant annet blir spurt om når hun ser for seg å få barn.

På dette svarer hun følgende:

– Det her er ganske sykt å si. Men jeg vil ha barn nå, liksom. Altså, meg og Jack ... Jeg har aldri følt det sånn her med noen i hele mitt liv. Jeg ser for meg at han er faren til mine barn.

Raad forteller videre at hun gjerne vil gifte seg før hun får barn, og at hun har en drøm om å få barn før hun fyller 30. Det samme vil kjæresten, som er ett år eldre enn henne, så derfor ser hun for seg å kanskje bli mor når hun er 29 år.

– Jeg vet ikke, vi får se, sier hun i videoen.

Les også: ALS-syke Nils Arne (36) ble hacket: Måtte punge ut for å få tilbake Instagram-kontoen

Ser for seg skilsmisse

Raad ser altså for seg både bryllup og baby med kjæresten, men det er ikke det eneste. I videoen forteller hun også at hun ser for seg at de to kommer til å skilles på et tidspunkt.

– Ikke fordi jeg kommer til å be om en (skilsmisse, journ.anm.), men fordi han kommer til å be om en. Kanskje når vi er rundt 50, når han er dritt lei av min dritt, liksom.

– Jeg er ganske mye, sier hun lattermildt.

Les også: «Funkygine» om «bruddet»: – Det funka ikke

Videre forteller Raad at hun ser for seg at de to vil være fra hverandre et år eller to før de blir sammen igjen. Hun påpeker også at det kanskje er spesielt å tenke at hun kommer til å skilles, men legger til at hun bare er realistisk.

Etter et par år fra hverandre skal de bli sammen igjen.

– Og når han da vil gifte seg med meg igjen, kommer vi til å ha et nytt bryllup, sier hun i videoen.