Gå til sidens hovedinnhold

Isabel Raad gjenforent med kjæresten i Norge for første gang. Nå har hun en slu plan

– Må jo overtale han om at Oslo er et fett sted, sier Raad til Nettavisen.

I januar overrasket Isabel Raad fansen med å vise frem sin nye, britiske kjæreste, Jack Beaumont (28), etter lang tids romansespekulasjoner.

Det gjorde hun ved en aldri så liten kjærlighetspost på Instagram under en tur til Dubai, en reise hun blant annet fikk mye kritikk for.

– Min, skrev influenseren til bildet hun delte.

Og derfra utviklet forholdet seg i rekordfart. Til tross for den stormende forelskelsen har koronasituasjonen satt en del kjepper i hjulene, og Raad har mottatt massiv kritikk for å ha reist under pandemien for å møte kjæresten.

Les også: Isabel Raad nekter å svare pressen: – Kan ikke kneble mediene, sier presseekspert

Møttes første gang i Norge

Innreisereglene til Norge har nemlig gjort at det har vært umulig for Beaumont å besøke Raad i Norge, og paret har dermed reist til andre feriedestinasjoner under pandemien for å møtes.

I sommer valgte de også å flytte til Marbella i Spania for å kunne bo sammen under en lenger periode. For kort tid siden flyttet Raad imidlertid hjem til Norge igjen, og nå ser det ut til at paret for første gang er gjenforent i Norge.

– Han er her, skrev Raad på Instagram tirsdag til et bilde av hun og kjæresten tatt i Oslo.

Til Nettavisen kan Raad bekrefte at Beaumont har kommet til Norge på besøk.

– Ja, det er første gang han er her. Det er veldig stas, sier Raad.

Lagt en slu plan

Hvor lenge Beaumont har planer om å være i Norge ønsker ikke Raad å kommentere. Hun kan imidlertid fortelle at det i hvert fall er for noen dager for å delta i bryllupet til søsteren hennes blant annet.

Les også: Isabel Raad drømmer om bryllup og baby – så kommer en skilsmisse

– Vi har vært på familiemiddager, vært litt rundt omkring i byen, besøkt Slottet og vært litt turister i egen by. Jeg må jo overtale han om at Oslo er fett, sier Raad og innrømmer at det er en slu plan om overbevisning.

– Har dere planer om å flytte til Oslo?

– Det er litt uvisst det der. Det kommer jeg i så fall til å dele selv, sier hun.