De siste månedene har influenser Isabel Raad (28) gjort seg klar for å begi seg på et nytt boligeventyr. I mars varslet hun at hun skulle selge Grünerløkka-leiligheten sin og flytte til utlandet, mye på grunn av at hun «kjedet seg i hjel» her i Norge.

Les også: Flytter til utlandet: – Jeg kjeder meg i hjel

Nå kommer hun med en overraskende beskjed. Hun har gjort noen små endringer i flytteplanene, og blir boende i Norge enn så lenge.

Nærmere sagt på Frogner.

«Kontrakt signert! Jeg blir Frogner-frue!», skrev Isabel Raad i en Instagram-historie tirsdag ettermiddag.

En drøm i oppfyllelse

Det var en smørblid Raad som delte flyttenyheten med sine 340.000 følgere på Instagram, og i en video lagt ut på plattformens historiefunksjon forklarer hun at en drøm har nå gått i oppfyllelse:

«Gjengen, jeg er så glad! Da flytter jeg til Frogner, jeg blir endelig Frogner-frue! Min lille drøm blir nå oppfylt, og det blir sommer på Frogner», sier hun.

Videre forteller hun at Frogner er det perfekte stedet for henne å bo fremover, ettersom hun tilbringer mye tid i bydelen.

Det later til at Raad fortsatt har ambisjon om å flytte utenlands, men forteller i Instagram-videoen at hun skal tilbringe sommeren på Frogner før hun tar flytteplanene et steg videre.

Hadde ikke råd

Hun avslørte også at hun ikke har kjøpt en ny bolig, men heller skal leie en leilighet denne gangen. Raad legger ikke skjul på at det blir annerledes å være leietaker fremfor boligeier.

«Det blir veldig rart, for nå skal jeg leie igjen. Ja ja, men sånn går det når man selger leiligheten når man må ha et sted å bo fort», spøker Raad med i Instagram-videoen.

Det er ingen tvil om at Raad er glad for at Frogner-drømmen nå går i oppfyllelse, spesielt siden hun helst skulle flyttet dit for flere år siden. Da hun kjøpte leilighet i Oslo for tre år siden hadde hun nemlig ikker råd til å punge ut for en leilighet på Frogner.

Les også: Influenserens bolig lå ute på markedet i flere måneder: Nå er den solgt

Som nevnt ble Raads Oslo-leilighet lagt ut for salgs i mars etter at hun bestemte seg for å flytte til varmere strøk. Det viste seg at det ikke var enkelt å selge unna leiligheten på 55 kvadratmeter, og etter én måned ute på markedet ble prisen dumpet med 200.000 kroner.

Leiligheten ble til slutt solgt i starten av mai.

28-åringen kjøpte leiligheten på 55 kvadratmeter i 2019 for 4,9 millioner kroner, og prisantydningen var 5,9 millioner da den ble lagt ut i mars.