Mandag var det premiere på sesong to av Isabel Raad (27) sin egen TV-serie, «Isabel», og allerede i første i episode lar den populære influenseren og tidligere realitydeltakeren seerne bli enda bedre kjent med menneskene rundt henne.

Ifølge Raad kan man nemlig forvente alt i den nye sesongen. Overfor Nettavisen avslører hun at selv ting som egentlig er for privat, vil rulle på skjermene denne høsten.

Les også: Isabel Raad drømmer om bryllup og baby – så kommer en skilsmisse

I tillegg til Raads familie, blir også kjæresten, Jack Beaumont (28), å se på skjermen i år.

– Etter at det ble slutt med min forrige kjæreste, lovet jeg meg selv å aldri dele noe slikt igjen. Men her er vi, og med absolutt alt på kamera. Jeg har aldri delt noe så tett som jeg gjør i denne sesongen. Til og med drama og krangler som ikke burde vært på skjermen, avslører Raad overfor Nettavisen.

Brøt løfte med seg selv

Etter et av-og-på forhold siden 2015 ble det offisielt slutt mellom Raad og den tidligere realityprofilen Pierre Louis (27) i 2018. De to møttes for første gang da de begge deltok i «Paradise Hotel» og i ettertid fikk fansen følge forholdet deres svært tett gjennom Raads kanaler i sosiale medier.

Siden bruddet med Louis har Raad holdt løftet hun ga til seg selv, og holdt romantiske forhold utenfor offentligheten. Helt frem til januar i år, da hun viste frem kjæresten Jack Beaumont for første gang. Siden har hun inkludert fansen i utviklingen av forholdet.

Grunnen til at Raad valgte å ta en helomvending om sine egne grenser, og også inkludere kjæresten i den ærlige TV-serien, er enkel, ifølge Raad.

– Han er er den jeg kommer til å være med for resten av livet mitt. Og når jeg er så sikker, og så trygg på oss, så føles det mer unaturlig å ikke dele den delen av livet mitt i og med at jeg deler alt annet, sier Raad til Nettavisen og understreker at hun tenkte nøye over valget.

– Det tok tre måneder før jeg gikk ut offentlig med ham. Og det var veldig bevisst. Jeg ville være sikker på at det vi hadde var ekte, og at jeg var trygg på han og oss. Jeg ville ha den tiden for oss selv for å finne ut av hva vi var, uten folk som synser og har en mening om oss, sier Raad.

Flyktet vekk fra smittevernsregler

Starten på forholdet mellom Raad og britiske Beaumont startet imidlertid svært turbulent, til tross for at Raad var skråsikker i sitt valg. Som nyforelsket under en pandemi bestemte influenseren seg for å trosse de strenge smittevernrestriksjonene, og reiste på ferie for å besøke kjæresten hun så lenge hadde lengtet etter.

Kritikken raste mildt sagt i norske medier, der Raads taktikk om å ikke besvare journalistenes mange spørsmål blant annet ble sammenliknet med strategien til Donald Trump.

Les også: Isabel Raad nekter å svare pressen: – Kan ikke kneble mediene, sier presseekspert

Etter hvert bestemte paret seg for å heller flytte sammen enn å pendle frem og tilbake til hverandre under pandemien. I juni flyttet paret sammen til et hus i Marbella der de ble boende frem til nå nylig.

– Jeg følte vi virkelig trengte det. Vi hadde et forhold som var basert på ferie, og at vi bare så hverandre i et par uker for så å reise hver for oss. Vi trengte å faktisk teste ut hvordan vi fungerer som par når vi bor oppå hverandre over en lenger periode, og se om forholdet faktisk faktisk fungerer.

Ifølge Raad gikk oppholdet i Marbella over all forventning. Foruten om én krangel, som for øvrig også blir å se den kommende sesongen av «Isabel».

– Det er ingenting jeg gruer meg til å se på TV. Det er aldri gøy å gjenoppleve drama og krangel, men jeg gruer meg ikke. Det skal mye til før jeg blir flau, sier Raad til Nettavisen.

Derfor svarer hun ikke på kritikk

Det er imidlertid ikke bare reising under en pandemien som har gjort at kritikken har haglet mot influenseren de siste årene. Alt fra uttalelser til ting hun gjør og tausheten rundt kritikkstormer, gjør at flere setter sinnene i kok.

Nylig haglet kritikken mot Raad og hennes nyåpnede nettbutikk hun har startet sammen med ekskjæresten Pierre Loius, «Trendy Things». Blant andre influenser Jenny Huse reagerte på at produktene Raad og Louis selger, finnes mye billigere andre steder. I tillegg reagerte hun på at Raad ikke har designet produktene selv.

Les også: Isabel Raad får kritikk for ny nettbutikk: Beskyldes for å mangedoble prisen for varer

Heller ikke her ønsket Raad og kommentere kritikken i de nasjonale mediene, og valgte heller å uttale seg i sine egne kanaler i sosiale medier. Overfor Nettavisen forteller Raad at hun gjør bevisste valg når det kommer til å håndtere kritikk.

– Det er på mange måter det jeg har signet opp for, men det er klart at det til tider er veldig frustrerende. Spesielt når folk tror de vet alt om deg, og at de tydeligvis vet ting om meg som jeg selv ikke vet, tydeligvis. Men så blir det en diskusjon med seg selv om hva man faktisk skal gidde å bruke energi på når det kommer til å måtte forklare seg selv, sier Raad til Nettavisen og fortsetter:

– For hvis jeg må forklare meg og uttale meg om alt som blir sagt, så kommer ikke jeg til å ha et langt liv. Så man må bare la det meste prelle av. Dessverre et det blitt en del av gamet. Jeg får definitivt mest positivt, men de som er negative til meg er veldig høylytte, om man kan si det sånn, sier Raad, som ikke ønsker å snakke om kritikken som er kommet det siste året.

Ser lyst på fremtiden

Å prelle ting av seg er imidlertid Raad blitt flink til. Selv om hun igjen står midt i en kritikkstorm, også rundt sin egen serie, er det fokuset på kjærligheten hun bruker tiden sin på nå.

Tidligere denne måneden fikk Raad besøk av kjæresten i Norge for aller første gang, der hun har brukt ukene på å vise han rundt i Oslo og introdusere ham for venner og øvrig familie.

– Han trives veldig godt, faktisk. Det gjør meg veldig glad. Han har vært her lenger enn først planlagt, og han stortrives. Han synes Oslo er en fin by, sier Raad.

– Hvordan ser fremtiden ut? Kunne dere tenke dere å flytte sammen til Oslo?

– Det må vi se, men akkurat nå blir det en del pendling mellom England og Norge, svarer Raad.

Men fremtiden i et større perspektiv har Raad store planer om. Via YouTube-kanalen sin har hun tidligere snakket åpent om barn, og ønsket om å få barn med Beaumont relativt raskt.

– Jeg vil ha barn, og jeg vet at jeg kommer til å bli en bra mamma. Men den dagen det skjer kommer jeg ikke til å ha et liv lenger. Jeg kommer til å glemme meg selv helt. Jack er allerede bekymret for det. Allerede nå, med hunden min Gucci, prioriterer jeg han foran Jack. Så han er sånn: «Du er sånn med hunden din, tenk hvordan det blir når vi får barn. Du kommer til å glemme meg helt», ler Raad.

Hun er uansett overbevist om at det å få barn med kjæresten ikke kommer til å bli noe problem.

– Jack blir en veldig bra pappa. Han er så rolig og trygg og tålmodig. Slike ting jeg ikke er, sier hun.