Fire episoder inn i «Skal vi danse», svirrer romanseryktene om proffdanser Benjamin Jayakoddy og influencer Isabel Raad.

Isabel avslørte i august at hun nylig var blitt singel, mens Benjamin fortalte at han og sangerkjæresten Adelén, som han møtte i «Skal vi danse», hadde gått hver til sitt.

Les også: Sophie Elise tilbake på parketten i Skal vi danse - ett år etter hun trakk seg

Flere har den seneste tiden lagt merke til at Isabel og Benjamin tilbringer vanvittig mye tid sammen, både på trening, men også utenfor trening.

I videoen øverst i artikkelen åpner «Skal vi danse»-paret opp om hva de synes om hverandre og de gir oss en status om den påståtte romansen.

Denne uken har dansepartnerne øvd inn en samba til Beyonces «Single Ladies» og med seg på parketten får de influencer og bronsemedaljist i fjorårets konkurranse, Martine Lunde.

Les også: Aleksander Hetland doblet følgerskaren: – Aldri fått så mye oppmerksomhet

Det store spørsmålet er dog om Isabel er en ekte «single lady» eller ikke.

I «Skal vi danse» har det ikke bare vært lett for danseduoen. Først måtte Benjamin støtte Isabel etter ribbeinsskaden hun pådro seg til verst tenkelige tidspunkt. Ikke nok med det, før helgens konkurranse har de også møtt på en utfordring, noe er nemlig ikke helt som det skal i foten til Isabel.