Etter en drøy måned i retten ble omsider kjennelsen i rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) lest opp i rettslokalet Fairfax, Virginia sent onsdag kveld.

Les også: Juryen har talt, og Depp vant på flere punkter

Juryen kom frem til at Depp vant på flere punkter mot Heard, som nå må betale eksmannen 10 millioner dollar i erstatning. Heard vant derimot også delvis frem i sitt søksmål, og får to millioner av Depp for ærekrenkelser. Hun krevde imidlertid 100 millioner dollar, men fikk ikke dette.

Feiret seieren med fansen

Etter at kjennelsen uttrykte Depp stor takknemlighet i sosiale medier, mens Heard på sin side var dypt skuffet, noe man tydelig kan se i et videoklipp fra rettssalen. Heard var den eneste av de to partene som var til stede i retten onsdag – da Depp befant seg i Newcastle, nordøst i Storbritannia.

Johnny Depp skapte mye oppstyr i Newcastle, der han tilsynelatende feiret seieren på en pub med både venner og fans. Og skuespillerens tilstedeværelse i den britiske byen gikk ikke ubemerket hen for den norske influenseren Isabel Raad (28), som tilfeldigvis også befinner seg i Newcastle nå.

Les også: Avføring, avkuttet finger og rusproblemer: Deler nye detaljer fra det turbulente forholdet

Hun la onsdag kveld ut på tokt for å finne den populære «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren, og dokumenterte det hele i en rekke innlegg på Instagrams historiefunksjon.

– Skal gjøre alt jeg kan

Raad er i Newcastle for å besøke kjæresten sin, Jack Beaumont (29), som er bosatt i byen. Da hun onsdag kveld så en TikTok-video av Depp i byen var kjæresteparet raskt ute med å følge sporene etter ham – og hoppet i en bil.

– Folkens, dere kommer ikke til å tro dette. Jeg skal vise dere alt, sier hun innledningsvis.

Videre deler Raad en video der hun snakker med sikkerhetsvaktene utenfor puben der Depp ble observert, og får beskjed om at han dro derfra for om lag to timer siden.

– Jeg skal gjøre alt jeg kan for å finne ham, sier Raad.

Les også: Derfor forsvant Markus Bailey fra TV-skjermen

Hun deler deretter flere videoer der hun snakker om at hun må skaffe seg billetter til morgendagens konsert, før hun omsider finner ut av hvor han bor og reiser til hotellet hans.

– Vi fant hotellet han bor på! Johnny Depp er her, hva faen, sier en tydelig spent Raad til kameraet.

Hun var imidlertid ikke den eneste som hadde møtt opp utenfor hotellet. Der var både fans og journalister til stede, men Depp var derimot ikke å se. Raad forsøkte å booke seg inn på hotellet, men det var fullbooket. Likevel så det ut til at influenseren er godt fornøyd med den impulsive jakten.

– Jeg har sett på denne rettssaken hver dag og vært så interessert. Og nå er jeg i Newcastle av alle steder, og Johnny Depp er i Newcastle. Nå sitter jeg utenfor hotellet han er på den dagen han vant. Altså, hva, sier hun på Instagram.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Isabel Raad til denne saken.