Livet til forretningskvinne og blogger Isabella Löwengrip (28) virker prikkfritt og perfekt om man følger bloggen eller Instagram-kontoen hennes.

Historien var en litt annen da sønnen Gillis skulle ta fatt på sin skolestart, en dag han hadde gledet seg til og snakket masse om, ifølge bloggermoren.

I innlegget, som har fått tittelen «Katastrofe», skriver Löwengrip:

– Jeg mislyktes totalt med Gillis første dag på skolen. Jeg har nok aldri i hele mitt liv følt meg som en så dårlig mamma. At det kunne bli så feil, vi som hadde snakket så mye om dagen, fantasert og drømt.

Gråt i bilen

Löwengrip så nemlig feil på klokken, og dermed kom hun og sønnen for sent til både oppropet og samlingen med foreldrene.

Da bloggeren og sønnen først ankom skolen sto barna og tok farvel med foreldrene før skoledagen skulle starte.

Löwengrip beskriver videre at hun gråt i bilen, var oppgitt og brukte dagen på å telle timer til hun kunne hente sønnen igjen.

– Alt var fryd og gammen når jeg hentet ham, men dette kommer til å sitte fast som et lite spyd i mitt hjerte i lang tid fremover.

Avslørte 23 år eldre styrtrik milliardærkjæreste

Hendelsen kommer etter det som har vært litt av en sommer for Löwengrip.

Hun har flyttet inn i sin ekstravagante leilighet på Upper East Side i New York, hvor hun nå prøver å etablere seg både innenfor privatfly-bransjen og med sitt eget skjønnhetsmerke.

Etter en tids singeltilværelse har hun også bekreftet at den nye kjæresten er ingen ringere enn Erik Selin (52).

Göteborgsmannen er, til forskjell fra sin nye kjæreste, kjent for å være lavmælt og relativt tilbaketrukket. Han har tjent seg til milliardær på eiendommer og ligger på plass 1.008 på Forbes' liste over de rikeste i hele verden.

Selin søkte om skilsmisse fra kona i mai i år, kort tid etter Löwengrip begynte å hinte om at hun var forelsket på ny.

– Dere skal vite at det ikke er lett å måtte oppdatere alt daglig til hundretusenvis, når alt er et skikkelig kjærlighetssirkus bak kulissene, skrev hun til leserne sine i april.

Paret ble fotografert for første gang sammen på den franske rivieraen i sommer. Isabella har barna Gillis og Sally Siri fra et tidligere ekteskap, med Odd Spångberg.