Gå til sidens hovedinnhold

Isabella Löwengrips selger hjemmet etter økonomiske problemer

Bloggeren har tidligere åpnet opp om heftige økonomiske problemer.

Tidligere i høst innrømmet Isabella Löwengrip at ting ikke gikk helt på skinner i livet hennes, selv om følgerne hennes mest sannsynlig har trodd noe annet.

For mens «Blondinbella», som hun ble kjent under tilbake i 2005, har innredet sin svindyre leilighet på Upper East Side i New York, fått seg milliardærkjæreste og snakket om få flere unge til å fly privatfly, har livsstilen i virkeligheten slått dype sprekker under overflaten.

Les også: Isabella Löwengrips ferieplaner får fansen til å se rødt

Tøffe tak

Først gikk flere av annonsørene hennes gikk ut i svenske medier, hvor de hevdet at Isabella ikke leverte resultater som forventet. Deretter åpnet hun opp om at livet ikke var som det skulle, spesielt etter at USA-drømmen hennes floppet.

Like etter fulgte hun opp med en større innrømmelse - hun var nær å gå konkurs.

Les mer

Isabella Löwengrips råd til Martine Lunde: – Du bør Google

– Vi tar ingen flere risikoer nå. Hadde ikke skuta snudd, og vi ikke hadde reagert, hadde all min kapital blitt brukt opp og til slutt hadde vi gått konkurs, skrev Isabella i et blogginnlegg tidligere i oktober.

Må kvitte seg med luksusvillaen i Sverige

Nå begynner konsekvensene å befeste seg. Det har for eksempel blitt spekulert i at Isabella skulle selge sin luksusvilla i idylliske Lidingö, like utenfor Stockholm.

Prisen på Isabellas luksusbolig er av det heftigere slaget. Da hun kjøpte den i 2018 punget hun ut 26,5 millioner svenske kroner.

I dag skriver Hänt at boligen ligger ute for salg hos meglerfirmaet Wrede. Prisen er ennå ukjent.

Boligen, som huser Isabella og barna Gillis og Sally, er 352 kvadrat stor og har blant annet et eget sikkerhetsrom. I tillegg har de tre hele 2.138 kvadratmeter boltreplass på tomta.

Les også: Isabella Löwengrip i tårer etter sønnens skolestart: – Så feil

Huset har ni rom, hvorav tre bad - ett til Isabella og ett til hvert av barna. I tillegg har kjøkkenet eget skafferi- og vinrom.

Huset kjøpte hun etter skilsmissen med Odd Spångberg, som hun var gift med fra 2013-2017.

– Det er ikke så mange skilte småbarnsmødre under tretti som flytter inn selv i et hus for nærmere 30 millioner, men noen skal vel være den første. Her kommer barna og jeg til å stortrives, skrev hun da boligkjøpet var klart i 2018.

At hun bor i et attraktivt område er det ingen tvil om. Blant annet bor Pernilla Wahlgren også på Lidingö, i boligen som både Bianca og Benjamin Ingrosso også har bodd i.

– Det er et privat boligsalg, mer enn det vil jeg ikke kommentere, sier kommunikasjonsansvarlig hos Löwengrip Invest, Marisol Was til Aftonbladet (bak betalingsmur).

Har sagt opp kokken

Fra før er man vant til at Isabella lever et liv i sus og dus.

Nå er det imidlertid bråbrems for luksusen og Isabella har gått inn i fullt sparemodus. Blant annet er hennes private kokk sagt opp.

– Mitt største mål gjennom krisen er å ikke behøve å si opp personalet (mer enn nødvendig), så det er det jeg kjemper for. Jeg har ikke problemer med å bytte bolig og begynne på nytt, skrev Isabella i et blogginnlegg.

Isabella, som i oktober fylte 29 år, har i det siste vært svært åpen om de tunge dagene.

–Vi kommer til å komme gjennom dette, men veien dit er utrolig smertefull. Det er min verste tid i min karriere hittil, visse beslutninger gjør meg enormt dårlig. Vi er inne i en krise og det tar på meg fysisk og psykisk, skrev hun tidligere i oktober.

Les mer

Martine Lunde om forholdet: – Jeg skifter mening hele tiden

Les mer

Unni Lindell og Ellen Arnstad verner om Märtha Louise: - Norge bør skamme seg

Les mer

Kristin Gjelsvik har leid profesjonell barnevakt for å «pleie kjærligheten»

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken