I fjor høst kunne TV-profil og influenser Isabelle Eriksen (25) avsløre at hun hadde fått seg kjæreste.

I ettertid har hun ikke lagt skjul på at det er sterke følelser i sving, men privatlivet og detaljer rundt kjæresten har hun derimot holdt skjult.

Da Eriksen forrige uke var gjest i Ida Fladens (36) podkast, «Ida med hjertet i hånden», åpnet hun imidlertid opp om kjærlighetslivet. Der kunne hun blant annet fortelle at hun og kjæresten nylig ble samboere, noe hun beskriver som veldig hyggelig. Samtidig kunne hun avsløre at hun ønsker å ta forholdet et steg videre, og har har fremtidsplanene klare.

Les også: Ikea fjernet reklame med Cezinando-stikk

Venter på frieriet

Overfor Nettavisen innrømmer influenseren at hun for første gang i løpet av livet har lyst til å gifte seg. Det tror hun skyldes at hun har møtt en person det føles riktig med.

Nå har paret allerede gjort det klart hvem som skal fri, og Eriksen har selv bestemt hvilket tidsperspektiv det er snakk om. I forbindelse med bursdagen hennes, fikk hun nemlig et avkrysningskjema med forslag.

– Jeg fikk et skjema av kjæresten min der hun skrev at jeg måtte krysse av for om jeg ønsker at hun skal fri nå, om ett til to år eller om fem år. Og jeg krysset av for ett til to år, sier Eriksen i podkasten.

Videre legger 25-åringen til:

– Jeg vil jo at det skal skje så fort som mulig.

Les også: Brutalt ærlig om «71 grader nord»-tilværelsen: – Jeg hadde det ikke bra


Nå har det altså gått noen måneder, og Eriksen forteller til Nettavisen at hun venter på et frieri for hver dag som går. Når det kommer til selve frieriet har TV-profilen satt noen krav.

– Jeg ønsker at dagen skal føles egen og spesiell. Det kan ikke skje noe annet stort den dagen fordi den dagen skal kun være vår feiring, sier 25-åringen til Nettavisen.

Når det kommer til selve bryllupet innrømmer Eriksen at de ikke har startet bryllupsplanleggingen, men avslører at de har ønsker om en liten feiring med de nærmeste til stede.

Røper fremtidsplaner

I podkasten forteller også Eriksen hvordan hun møtte kjæresten, noe hun tidligere har holdt for seg selv.

– Det var faktisk jeg som tok initiativet. Det gjør jeg aldri. Jeg har aldri tatt initiativ til noe før, men det måtte jeg med henne. Hun gjorde det ikke, sier hun i podkasten til Ida Fladen.

Les også: Tuva Fellman avslører panikk før bryllupet

Etter snaue åtte måneder som kjærester forteller Eriksen at hun allerede kan se for seg både hund, barn og hus med kjæresten. Eriksen får spørsmål om hvilket tidsperspektiv hun har i tankene, men det er hun imidlertid usikker på.

– Det er ikke noe vi stresser med ennå, sier hun.