Isabelle Ringnes (34) og forloveden, Skage, har blitt foreldre for første gang.

34-åringen har tidligere avslørt til Nettavisen at hun hadde termin på nyttårsaften, og at hun derfor håpet på å feire nyttårsaften på Ullevål.

Parets første barn, en gutt, meldte sin ankomst 08. januar 2023. Ringnes delte nyheten om familieforøkelsen på Instagram.

– Det er surrealistisk

– En pluss en ble tre. Siden det har jeg egentlig bare grått av glede, kjent på overveldende kjærlighet og en helt ny form for bekymring og utmattelse, skriver entreprenøren i innlegget.

Videre i innlegget skriver hun at mange kvinner har sjekket inn og ut gjennom sine 36 timer på sykehuset.

– I avdelingens ganger mellom rier, husholdningssaft, mariekjeks og pente parntere med isvann på mugge fikk jeg så mange ulike sterke inntrykk av det største livet til mine fantastiske medsøstre. For det er så surrealisstisk. Der ligger vil. Nakne med livet som innsats. I rom etter rom, fulle av dyrisk superkraft og samtidig på vårt aller mest sårbare, fortsetter hun.

Les også: Gikk helt i kjelleren etter TV-innspillingen – ringte hjem i tårer

Gründeren legger heller ikke skjul på takknemligheten overfor jordmødrene og legene som har hjulpet henne gjennom fødselen.

– Jeg har aldri vært mer lykkelig, lettet og takknemlig for noe i mitt liv. Vår nydelige sønn, du er utrolig høyt elsket fra embryo til evigheten.

Faren røpet kjønnet

Ringnes har tidligere sagt til Nettavisen at hun ønsket å holde barnets kjønn hemmelig, men ifølge 34-åringen var det hennes far, Christian Ringnes (68) som klarte å røpe seg om kjønnet.

Da Nettavisen møtte Ringnes noen måneder før termindatoen, fortalte hun at hun elsket tiden som gravid.

Les også: Legger lokk på ryktene: – Det stemmer ikke

– Jeg føler at jeg har et ekstra gir med energi, og jeg går rundt med en annen persons energi, sa Ringnes til Nettavisen i oktober.

Året 2022 viste seg å bli et stort år for Ringnes. I mai ble hun forlovet med kjæresten under romantiske forhold i Paris, og noen måneder senere i august avslørte hun at paret ventet sitt første barn. I tillegg er hun å se i Viaplays «Powerwoman».