I mai gledet influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) seg over å endelig ha oppfylt den store drømmen sin - nemlig kjøp av sin egen leilighet i Oslo.

Les også: Iselin Guttormsen og samboeren går fra hverandre

Ønsket for leiligheten var å slippe den lange pendlerveien mellom Oslo og Åros, der hun har bodd i flere år med familien, i de periodene det er hektisk på jobb. Guttormsen hadde også store planer om å bruke leiligheten som et sted hun kunne ta imot kundene sine, fortalte hun entusiastisk om i TV 2-serien «Bloggerne» tidligere i høst.

Ifølge Drammens Tidende har imidlertid 34-åringen bestemt seg for å selge leiligheten igjen.

Kjøpte sammen med eks-samboeren

Ifølge avisen ble leiligheten, som ligger rett ved Sofienberparken på Grünerløkka i Oslo, kjøpt sammen med eks-samboeren Tom Sørensen til 4,45 millioner kroner.

Det var i oktober det ble kjent at Guttormsen og Sørensen valgte å gå fra hverandre, og nå ligger altså den 43 kvadratmeter store leiligheten ute for salg igjen.

– Ja, det stemmer. Vi kjøpte den i mai, men så ble det et samlivsbrudd midt opp i det. Så nå rydder vi opp i alt sammen og selger den leiligheten, sier Guttormsen til Nettavisen.

Les også: Sexolog Iselin Guttormsen går ut mot liggeliste-hets: – Plutselig «slutshaming» på høyt nivå

Selv har hun kjøpt seg en ny bolig i Åros, nærme Sørensen og barna.

– Jeg skulle gjerne sittet på leiligheten i Oslo, men vi ønsker at den ene skal sitte på huset i Åros slik at barna skal fortsette å bo der. Jeg har kjøpt meg en bolig et steinkast unna det huset så det blir enklest mulig for barna. Det blir bra det, fortsetter hun.

Ikke gitt opp drømmen

Ifølge ansvarlig megler i Privatmegleren, Karoline Selvåg, er det en svært attraktiv leilighet som Guttormsen og Sørlie nå selger.

– Leiligheten er lekker, stilfull og har en svært god planløsning. Her har du Sofienbergparken som nærmeste nabo og du bor i umiddelbar nærhet til en rekke servicetilbud, kaféer og matbutikker. Området leiligheten ligger i er helt supert. Du har Grünerløkka på den ene siden og Tøyen på den andre, sier Selvåg til Drammens Tidende.

Ifølge Finn.no selges leiligheten til omtrent samme pris som eks-paret kjøpte den for.

Overfor Nettavisen legger ikke Guttormsen skjul på at hun gjerne skulle sittet på leiligheten selv, men har likevel ikke gitt opp drømmen om et kontor og pendlerleilighet i hovedstaden.

– Jeg må ha et kontor, så jeg må kjøpe noe nytt, sier hun.

Iselin Guttormsen har vært høyaktuell på TV-skjermen denne høsten med deltakelse i «Skal vi danse» og som en av profilene i «Bloggerne». Tidligere denne måneden ble det også kjent at Guttormsen blir å se i sistnevnte program også over nyttår.