Se video! Se intervju med Iselin Guttormsen etter sjokk-beskjeden:

Lørdag kveld skulle åtets «Skal vi danse»-deltakere ut på parketten og konkurrere om dommerne og seernes poeng for alvor – da paret med færrest stemmer skulle bli de første til å ryke ut av årets sesong.

Men slik blir det ikke likevel.

Les også: «Skal vi danse»-Benjamin truet med å slutte hvis han ikke fikk danse med Joakim. En tekstmelding satte det hele i gang

Tirsdag fikk nemlig sexolog og influenser Iselin Guttormsen (33) den brutale beskjeden om at hun har fått et brudd i ankelen, og dermed ikke med videre i «Skal vi danse».

– Jeg har brukket ankelen som et resultat av overbelastning, et klassisk tretthetsbrudd. Medisinske fagfolk er enige om at jeg ikke kan fortsette å danse. Alternativet hadde vært én dans til, men da ende opp med varige mén, sier Guttormsen til Nettavisen.

Får store følger for kveldens sending

Som følge av Guttormsens dramatiske exit vil de resterende deltakerne automatisk gå videre til neste runde, men vil ta med seg poengene de får i kveldens sending.

– Akkurat nå føles det som om jeg har kjærlighetssorg, og jeg har grått siden jeg fikk beskjeden, sier Guttormsen og fortsetter:

– Dette er på en måte som å skulle gjøre seg klar til bryllup, og så ende opp med å ikke få lov. «Skal vi danse» har vært en drøm for meg, og jeg ønsker av hele mitt hjerte at jeg kunne fortsette. Sånn sett er det deilig at dette ikke er en avgjørelse som jeg selv måtte ta, men noe fagfolk har sagt at jeg må. Da har jeg ikke noe valg, fortsetter hun.

Kjente tidlig smerter

Under premieresendingen forrige lørdag uttalte Guttormsen at hun hadde smerter etter å ha trent i tre uker på den første dansen.

– Jeg tror de fleste som blir med på «Skal vi danse» undervurderer hvor mye styrke, vilje og disiplin som kreves. Det er toppidrett på høyt nivå. Jeg har fått stor respekt for proffdans. Jeg har lært utrolig mye på disse fire ukene med dans og fått masse fine venner som jeg fortsatt kommer til å ha kontakt med når dette er over, sier hun.

Beskjeden kommer svært overraskende på fansen til Iselin Guttormsen, som har vært nødt til å hemmeligholde den triste beskjeden hele uken. På Instagram tidligere denne uken har hun blant annet skrevet at hun gledet seg til å danse wienervals med sin dansepartner Catalin Andrei Mihu.