*Nettavisen* Livsstil.

Jada Pinkett åpner opp om ekteskapet med Will Smith: - Større problemer enn utroskap

ÅPNER OPP: Smith-paret, Will og Jada Pinkett, åpner opp om problemene i forholdet. Her fra premieren på den nye «Aladdin»-filmen. Foto: O'connor/aff-usa.com (Pa Photos)

Jada Pinkett Smith letter på sløret og forteller det har vært «større svik enn utroskap» i ekteskapet med Will Smith.

08.06.19 12:55

Skuespillerinne, komiker og sanger Jada Pinkett Smith (47) er ikke redd for å snakke om livets mørkeste sider.

I den nyeste episoden av Facebook Watch-serien hennes, «Red Table Talk», tar hun opp temaet utroskap med hennes med-programleder og mor, Adrienne Banfield-Norris.

- Verre svik

I et nytt klipp fra People Magazine snakker Pinkett Smith med samlivsterapeut Esther Perel om opp- og nedturer med å være i et forhold, ifølge Fox News.

- Hva er alternativet til skilsmisse? Alle tenker at så snart du finner ut at det har vært en affære, må man skilles, spør Pinkett Smith, og Perel svarer at det nødvendigvis ikke alltid er det riktige valget å avslutte et ekteskap på grunn av utroskap.

- Jeg er ikke av den oppfatning, da jeg tror at det er mange relasjonelle svik. Forakt, forsømmelse, vold og likegyldighet, men ofte sier ikke folk «stikk og dra til helvete» av den grunn, mener den 61 år gamle terapeuten.

Perel legger til at spesielt for kvinner er det et ekstra stort press. Man blir sett ned på om man fortsatt elsker personen som har vært utro med deg, mener hun.

Pinkett Smith forteller da at hun kan relatere til en kvinnes avgjørelse om ikke å umiddelbart forlate et ekteskap, da hun selv har vært med på det samme.

- Jeg blir ofte spurt om det, «er det utroskap i ekteskapet med Will?». Og da svarer jeg «nei, men det har vært verre svik enn jeg noen gang kunne forestille i forhold til utroskap.

- Ble ødelagt

Smith-paret har lenge vært åpne om en spesielt krevende tid i ekteskapet deres, hvor duoen ikke var sikre på om de kunne fortsette som et par eller ei.

Will Smith, som for tiden er aktuell med nyinnspillingen av «Aladdin», har uttalt at han har jobbet hardt for å gjenoppbygge forholdet da han selv var med på «Red Table Talk» i oktober.

- Jeg ble ødelagt mer enn en skilsmisse kunne gjort. Vi gjorde det slutt innenfor ekteskapets rammer, men fant tilbake igjen. Vi måtte gjenbygge med nye regler og finne ut av noe helt annerledes, forklarte han, ifølge Fox News.

Pinkett Smith fortalte mer i en episode i februar, da skuespillerinnen avslørte at hun måtte lete dypt inne i seg for å finne fram all «freden, kjærligheten og gleden» for å dele historien sin.

- Will måtte ta litt avstand og finne fred, kjærlighet og glede i hjertet sitt for å bli i stand til å dele det han også, fortalte hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag