I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Jake Gyllenhaals (40) tid sammen med Jennifer Aniston (52) i filmen «The Good Girl» var ikke bare en dans på roser.

Under et intervju på «The Howard Stern»-show, gjengitt av People, forteller nemlig Hollywood-stjernen hvordan det var å spille med «Friends»-profilen i filmen fra 2002.

På spørsmål fra Stern om det var «tortur» å spille sexcenene i den romantiske komedien med Aniston, svarer en åpenhjertig Gyllenhaal ja.

Les også: Hisset på seg Jennifer Aniston. Reaksjonen får fansen til å vri seg i stolen

– Tenner meg ikke

– Åh ja, det var tortur, det var det, sier han og ler, ifølge People. Det spesielt fordi Gyllenhaal likte Aniston så mye fra før av.

– Men det var også ikke tortur. Jeg mener kom igjen, det var en god blanding, legger han til.

Gyllenhaal mener sexscener som oftest er pinlig å spille inn siden det er 30-50 mennesker som er til stede under opptak.

– Det tenner meg ikke. Det er rart nok veldig mekanisk og nesten som en dans, siden man koreograferer for et kamera. Man kan komme inn i det, men det er som en kampscene. Man må koreografere det hele, forklarer han.

Nesten 20 år etter at filmen kom ut, husker han mest fra de aktuelle scenene at de brukte en pute.

– Pute-teknikken ble brukt. Det var bare forebyggende og ble vanligvis alltid brukt når man befant seg i en horisontal stilling i filmen, sier Gyllenhaal.

Les også: Jennifer Aniston vurderte å slutte som skuespiller: – Sugde livet ut av meg

Spears ut mot familien

Britney Spears (39) legger ikke skjul på at familiedynamikken er nokså giftig, selv etter at hun i forrige uke fikk faren fjernet som verge.

Popstjernen tok tirsdag til Instagram for å komme med et budskap rettet mot slektninger og venner som var medskyldige i fortsettelsen av den juridiske ordningen som ble opprettet av hennes far, Jamie Spears, for mer enn 13 år siden.

– Dette bildet er alt for meg. Det får meg til å begynne å gråte... Hun redder hennes guddommelige feminine søster, starter superstjernen bildeteksten med:

Deretter skriver Spears at om man har en familien som hennes, som sier ting som «beklager, du er i et konservatorium», bør man komme seg vekk fra dem.

– Jeg foreslås at hvis du har en venn som har vært i et hus som føles veldig lite i fire måneder... Ingen bil... Ingen telefon... Ikke noe rom for privatliv, og de må jobbe rundt ti timer om dagen, sju dager i uka og gi masse blod uten en fridag... Da anbefaler jeg deg på det sterkeste at du henter vennen din og får dem til helvete ut derifra!!!!!

Til slutt uttrykker Spears takknemlig til advokaten sin, Matthew S. Rosengart, som har hjulpet med å «forandre livet» hennes.

Anklages for jakketyveri

I helgen ble Bianca Ingrosso (26) anklaget for å ha stjålet en persons jakke på en nattklubb, skriver det svenske nettstedet hänt.

I en video som influenseren har publisert på sin Instagram story, forteller hun at hun hadde mistet mobilen sin.

– Denne helgen har vært helt syk. Jeg mistet mobilen forrige fredag, så jeg har ikke hatt mobilen i helgen, og jeg har lagt merke til hvor besatt jeg er av Instagram og mobilen.

Deretter forteller Ingrosso at hun ble anklaget for å ha stjålet en annen jentes jakke.

– Men også jakken min ble stjålet forrige fredag, noe som var ganske komisk fordi det var min brune jakke jeg designet for Nelly. Og så kom en jente opp og sa at jeg hadde tatt jakken hennes fordi hun hadde kjøpt den, forklarer 26-åringen.

Til tross for at Ingrosso hadde svart at det var hun selv som hadde kjøpt den, sto den andre jenta såpass på sitt at hun til slutt ga opp.

– Hun var såpass bestemt på at jeg hadde stjålet jakken hennes, så det var like at jeg bare tok den av og sa «absolutt, ta den, du», sier hun.