*Nettavisen* Livsstil.

«Jakten på kjærligheten»-André valgte bort en frier - men ble selv valgt bort etterpå

Ting gikk ikke helt etter planen for 23-åringen.

11.11.19 22:35

Sauebonden fra Målselv sto igjen med to friere i den siste episoden av «Jakten på kjærligheten». Valget sto mellom Hanna Hovland og Ida Rise, to damer Johansen hadde fått veldig god kjemi med.

Rise, som er fra Hauka i Trøndelag, var først ut av de to for å snakke med bonden fra Troms. Da fikk 24-åringen høre at hun ikke var den rette for Johansen.

- Jeg har gått inn i meg selv, og føler at jeg savner denne kjærestekjemien, men jeg må takke og bukke for denne opplevelsen, sa 23-åringen.

- Han er en kjempefin fyr, så hvis det blir han og Hanna ønsker jeg lykke til, sa Rise rett etter å ha blitt avvist.

Klikk på bildet for å forstørre. YNGSTE DELTAKER: André Johansen fra Målselv er den yngste deltakeren i år.

YNGSTE DELTAKER: André Johansen (23) fra Målselv er den yngste deltakeren i år. Foto: Tv 2

Det skulle derimot vise seg at han og Hovland ikke ble noen match.

- Det var tungt

En spent Johansen satt i sofaen og ventet på Hovland, for å si at han ønsket å prøve videre med henne. Da ble han ganske kjapt avbrutt av Hovland, som tok ordet.

- Jeg vil takke for at jeg fikk komme hit, men jeg føler at følelsene ikke har kommet fra min side. Vi passer bedre som venner, sa lærerstudenten.

I sendingen ser man at vrakingen preger Johansen, og han utdyper overfor Nettavisen at det ikke var enkelt å sitte igjen i sofaen helt tomhendt.

- Det var tungt. Jeg var ikke forberedt på den. Jeg hadde en veldig god tone med Hanna. Vi hadde ikke fått tiden til å prioritere bare en, forteller 23-åringen, som for øyeblikket er på en landbruksmesse i Tyskland.

Klikk på bildet for å forstørre. BØNDENE: Dette er årets bønder i Jakten på kjærligheten, sammen med programleder Gunhild Dahlberg.

BØNDENE: Dette er årets bønder i Jakten på kjærligheten, sammen med programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Tv 2

Hvis du hadde snakket med Hanna først og fått samme beskjed, hadde du valgt Ida etterpå da?

- Akkurat der og da følte jeg mest for Hanna, så avgjørelsen hadde vært den samme. Jeg fulgte magefølelsen, men det ble ikke Hanna.

- En veldig god opplevelse

Til tross for at sauebonden hverken endte opp med Hanna eller Ida under «Jakten på kjærligheten», så angrer han absolutt ikke på at han var med.

- Det var en veldig bra opplevelse å være med. Det er alltid artig å se hvordan man blir fremstilt. Det blir artig å høre hva jentene har sagt i ettertid.

- Men nå som du har vært på TV, har du fått en del forespørsler fra andre kvinner?

- Det kommer noen forespørsler, men jeg har ikke svart noen. Jeg venter til showet er over om fire uker før jeg eventuelt gjør noe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag