Jakten på kjærligheten er klar med en ny sesong og nye bønder på søken etter kjærligheten.

Ikke uventet må også TV 2 nå ta grep i produksjonen av tv-programmet, og har begynt å lete etter alternative måter å gjennomføre innspillingen.

– I vurderingen vi gjør rundt innspilling av årets «Jakten»-sesong så følger vi myndighetenes retningslinjer rundt koronasituasjonen. Vi håper og tror at vi kan spille inn «Jakten på kjærligheten» slik vi pleier, men vi ser også på ulike alternativer rundt innspillingen så vi er forberedt på endringer som kan komme og som gjør til at vi må tenke nytt, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Her er «Jakten på kjærligheten»-bøndene

Kanalen har også i år fått mange søknader fra bønder som vil jakte kjæreste på tv, og som vanlig er det seks bønder som får brev, men bare fire som skal jakte kjærligheten på tv.

Det er disse seks bøndene som nå står klar med tom postkasse og åpent hjerte:

Eivind Wilhelm Skorstad (33) fra Namsos

Eivind er ikke en aktiv bonde, men driver utleie av jord og jobber som brukerstyrt assistent for skoleelever. Han er politisk engasjert i partiet MDG og kan også notere seg tittelen som tidenes første veganer-bonde i programmet.

– Drømmedama for meg er ei god og snill jente som har lyst å flytte hit, ei som har pågangsmot og som kan forplikte seg til plassen og videreutvikle den sammen med meg. Jeg ser etter ei dame som er veganer, men en vegetarianer er også velkommen til å kontakte meg. Jeg håper jeg møter ei jente som blir like forelsket i meg som i den vakre plassen jeg bor på. Vi bør ha samme verdier når det gjelder dyr og dyrehold, hun må være glad i barn, ha godt humør og tørre å utfordre meg i gode samtaler.

Anette Dahl (29) fra Midt-Telemark

Anette driver med skogdrift og er ellers kontaktlærer ved en videregående skole. Hun kjøpte gården i 2017 og har siden pusset den opp. Ellers er hun glad i mer enn mannejakt, for som jeger har hun skutt mer enn 50 dyrearter i inn- og utland.

– Tiden er inne for å finne meg en kjæreste og jeg vil gjerne ha noen å dele hverdagen med, få nye impulser fra og dele opp- og nedturer med. Jeg har masse energi og er aktiv, så en stødig, aktiv mann som kanskje er litt roligere enn meg selv er nok det rette. Jeg er en kjærestejente og liker en trygg mann å lene meg på, og jeg tror jeg kan være en god støtte selv som kjæreste. Jeg faller for et godt smil, en kar som er trygg og lojal.

Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer

Andreas er kornbonde og jobber som det ved siden av studier. Gården hans har vært i familien hans i generasjoner. Ellers liker han å trene og å gå på hjortejakt, men innrømmer at han ikke har fått skutt en eneste hjort. Derfor satser han på mer hell i damejakten.

- Jeg drømmer om ei søt dame som elsker friluftsliv, ei som er jordnær og som ikke er redd for å ta i et tak og som er positiv til å lære seg nye ting.

Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal

Christoffer er bonde på fulltid, og det er griser og poteter det går i. På gården han har arvet har han faktisk 400 smågris, og potetene de skal bli til chips. Når han har fritid, tar hedmarkingen seg gjerne en tur på vannscooter, og han er glad i å høre på country.

– Jeg drømmer om ei rolig og omtenksom dame som kanskje kan bidra sammen med meg litt på gården og ta meg med på tur.

Ronny Stokland (38) fra Klepp

Ronny har både ammekuer og er kjøttbonde, men han er også lastebilsjåfør. Denne 38-åringen er humørfylt og har en veldig spesiell hobby. Han har nemlig deltatt og vunnet flere priser i mesterskap innenfor traktor-kjøring. Fra før har han to barn.

- Det hadde betydd mye for meg å finne den rette. Jeg savner det. Det jeg savner mest er noen å dele hverdagen med. Det aller beste som kan skje i sommer er at drømmedama står på trappen min. Ei søt og snill jente som det er litt tak i, er rett for meg.

Trine Turtum (24) fra Vågå

Trine fra Vågå har arvet en gammel gård og driver som sauebonde der. På gården har hun allerede stått i med flere oppussingsprosjekter, og når hun ikke jobber liker hun å ha venner over til seg på kaffe.

– Jeg drømmer om en kar som er glad i dyr, gjerne er litt handymann, en som er humørfylt og tør å vise følelser for meg. Rett og slett en stødig og trygg kar.

Som tidligere er det Gunhild Dahlberg som skal lede programmet og frist for å sende brev til bøndene er 15. mai. Portrettprogrammet med bøndene ligger ute på TV 2 Sumo nå.