I 2013 hadde de britiske artistene James Arthur (33) og Rita Ora (30) en kortvarig flørt, og etter at de gikk fra hverandre fikk Arthur et helt annet forhold til sex – og kvinner generelt.

Da 33-åringen i 2017 skrev selvbiografien «Back To The Boy», hevdet han blant annet at forholdet til Ora – som han hadde et «magisk sexliv» med – gjorde ham sexavhengig.

Les også: Komikeren Chris D'Elia bryter tausheten etter grove anklager: – Sex kontrollerte livet mitt

Det angrer han på nå, forteller han til The Sun.

– Når jeg ser tilbake på det er det enkelte ting jeg ikke ville delt eller fortalt som jeg gjorde, sier han.

Ville stoppet boken

I boken skrev Arthur at han etter bruddet skal ha kontaktet hundrevis av kvinner gjennom sosiale medier, for så å invitere dem hjem til seg selv. I perioder lå han med opptil tre ulike kvinner om dagen, hver dag, og til slutt mistet han tellingen på hvor mange sexpartnere han hadde hatt totalt.

Året før selvbiografien kom ut sa han mye av det samme til Evening Standard, ifølge Mirror:

– Jeg snakket med hundrevis av kvinner, og lå med så mange av dem at jeg mistet tellingen. Jeg så noen jeg likte, kontaktet henne på sosiale medier og sa rett ut at jeg ville ha sex med henne. Det var så lett. Ingen emosjonell tilknytning.

Les også: Sofia Vergara fikk medhold etter lang rettsstrid

I det nye intervuet med The Sun sier han nå at han ville gjort endringer i boken hvis det lot seg gjøre.

– Hvis jeg kunne stanset produksjonen ville jeg nok gjort det, for det er ting der som har påvirket familieforhold. Det såret folk. Det er ting jeg delte om forhold som jeg nok burde vurdert litt bedre, sier han om detaljene han delte i 2017.

Offisielt skilt

I april 2019 søkte sangstjernen Adele (32) og ektemannen Simon Konecki (46) om skilsmisse etter tre år som mann og kone. Nå - nesten to år senere - er eksparet skilt på papiret.

Det skriver UsWeekly, som har fått bekreftet at en dommer har signert skilsmissepapirene.

Les også: Erik Follestad deler gladnyhet på Instagram

Det skal ikke være noe vondt blod mellom de to, og deler omsorgsretten for sønnen Angelo (8). Den britiske artisten og Simon Konecki ble et par i 2012, og giftet seg i 2018.

Nøyaktig hva som gikk skeis mellom de to er ikke kjent, men en kilde har tidligere sagt til UsWeekly at de innså at romantikken var borte – at de var mer venner enn kjærester.

Beklager penis-spøk

Da Paris Hilton (40) måtte i fengsel for fyllekjøring i 2007, så komiker Sarah Silverman (50) sitt snitt til å dra en spøk.

– Jeg hørte at for å gjøre det komfortabelt for henne i fengsel, kommer vaktene til å male stolpene i fengselscellen som peniser. Jeg er bare bekymret for at hun kommer til å brekke tennene sine på dem, uttalte komikeren den gang.

Nå, 14 år senere, legger hun seg flat og beklager.

Les også: T.I og kona anklages for overgrep og kidnapping

– Jeg angret på vitsen ikke bare noen år etter, men med en gang. Så her er jeg, 14 år senere, og sier til deg: Jeg er veldig lei meg, Paris. Jeg var det den gang og jeg er det nå, sier 50-åringen i sin egen podkast, «The Sarah Silverman Podcast».

Komikeren forteller videre at hun sendte et brev og beklaget til hotellarvingen kort tid etter at hun dro spøken under MTV Movie Awards i 2007, men etter å ha hørt Hiltons podkast, «This Is Paris», innså hun at brevet aldri kom frem.

I podkasten sa Hilton at hun «bokstavelig talt ville løpe ut av rommet», men at hun heller ble sittende og være sterk.

– Det var så vondt, spesielt med tanke på alt jeg gikk gjennom. Det var vondt å høre noen være så slemme, sa hun.