Gå til sidens hovedinnhold

James Charles svarer på anklagene: - Jeg skal endre meg

Se hva vi fant...

James Charles (21) har de siste ukene stått i enda en storm av anklager om «grooming».

YouTuberen har over 25 millioner følgere på sin kanal. Han har laget sminkevideoer i flere år. Gjennom sin karriere har han opplevd anklager om mye forskjellig. Det nyeste nå er at det har kommet frem at han har hatt flørtende og seksuelle samtaler med mindreårige gutter.

I det nyeste tilfellet fra februar, fortalte en 16 år gammel TikTok bruker at Charles skal ha «groomet» han.

«Grooming» kan defineres som prosessen hvor en voksen blir venner med, og oppretter en emosjonell kontakt med en mindreårig, for så å avtale et møte med det slik at det vil bli mulig for den voksne å ha seksuell omgang med barnet.

Les også: Demi Lovato står fram som panseksuell

Det startet med at Charles sendte han nakenbilder og presset han til å sende nakenbilder tilbake via snapchat - også etter at Charles oppdaget at brukeren var 16 år gammel.

Nå har Charles publisert en video på sin Youtube-profil hvor han forklarer seg og forteller sin side av saken. Han forteller i videoen at han skal endre seg og at han nå forstår at det han har gjort er feil.

I kommentarene under videoen skriver folk ting som at de ikke tror på at han er genuin, siden de syntes det virker som at han kun er lei seg for at han ble tatt og ikke for hva han har gjort.

- Dette begynner å høres ut som «jeg er lei meg for at jeg ble tatt», kommenterer en under videoen.

Les også: Hevder Madonna deler lettkledde bilder som svar på kritikken

Janni Olsson Delér og Jon Olsson Delér har fått en datter

Janni er en svensk influencer som er gift med den tidligere freestyle alpinisten Jon Olsson som også kommer fra Sverige. De er begge aktive på Youtube hvor de har en stor følgerskare på nesten to millioner til sammen. Her deler de videoer fra livene sine.

Jon har tidligere vunnet flere medaljer i X-Games og han driver også det populære merket Douchebags som produserer sekker og bagger.

Les også: Gråtkvalt Sophie Elise Isachsen etter hærverk: - Er helt sjokkert over hvor jævlige folk kan være

På påskeaften delte hun nyheten om at den lille jenta kom til verden den 30 mars.

I november 2019 fikk de sitt første barn Leon- han er nå litt over ett år og har blitt storebror.

- Velkommen til verden vår lille jente, vi er allerede så glad i deg, skriver Janni på Instagram.

De fortalte i en tidligere video at det ikke var bevisst at de fikk barn nummer to så tidlig etter førstemann, men at de var veldig glad for det.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka