Gå til sidens hovedinnhold

Jamie Lee Curtis avslører at hennes yngste barn er transkvinne

Se hva vi fant...

Skuespillerinnen åpner opp om sønnens kjønnsendring.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Jamie Lee Curtis (62) er for mange kjent som en stor skuespiller, som fikk sitt gjennombrudd i karrieren helt tilbake i 1978.

Siden den gang har hun spilt i flere storfilmer, og har virkelig skapt seg et navn i Hollywood, og har vært å se i filmer som «Halloween», «Freaky Friday» og «Knives out».

Les også: «The Prince» får fansen til å rase: - Upassende og respektløs

Nå er det imidlertid ikke hennes nyeste filmrolle eller en opptreden på rød løper som gjør Curtis stolt om dagen.

I et intervju med magasinet AARP, avslører hun at hennes yngste barn som hun har med ektemannen, Christopher Guest (73) er en transkvinne.

- Vi har sett i undring og stolthet hvordan sønnen vår ble til datteren vår, Ruby, forteller Curtis.

Hun forteller videre at datteren og hennes forlovede har planer om å gifte seg neste år, hvor Curtis selv skal vie dem. Hun har også datteren Annie som er gift og danseinstruktør, forteller hun i intervjuet.

Curtis avslører også at hun ikke har noen barnebarn.

- Ikke ennå, men snart håper jeg.

Les også: Sophie Elise punget ut for ny klokke

Avkreftet ryktene om dødsfall

De siste ukene har det gått helt bisarre rykter i sosiale medier om at en fan skal ha dødd under en konsert med artisten Lizzo, etter at hun angivelig skal ha hoppet fra scenen i såkalt «stage diving».

Selv om det ikke har vært noe hold i ryktene, har likevel artisten selv fått det med seg og nå går hun ut på TikTok selv og avkrefter ryktet.

- Jeg har sett mye irriterende ting om meg på internett, men det som uroer meg mest er dette ryktet om at jeg «stage divet» på en konsert og drepte noen, sier stjernen.

- Altså... Det er løgn.

Stjernen fortsetter med å si at hun først og fremst aldri har hoppet fra scenen.

- Jeg vet jeg er stor, men så stor er jeg faen ikke, fortsetter hun før hun demonstrerer på sengen hvordan det ville sett ut om hun gjorde det.

Kommentarfeltet strømmer over av hyllester til Lizzo for «gjennomføringen» og den hysteriske videoen.

Les også: Kelly Clarkson må betale sin kommende eksmann nær to hundre tusen dollar i måneden

Saksøkte Disney

Skuespiller Scarlett Johansson (36) saksøker Disney, fordi hun hevder hun har tapt titalls millioner på at filmen «Black Widow» kom ut på strømmetjenesten Disney + samtidig som på kino.

Johansson, som spiller hovedrollen i Marvels nyeste film «Black Widow», mener Disney brøt kontrakten deres da de slapp filmen på sin strømmetjeneste, Disney +, samtidig som den ble vist på kino.

Ifølge People skriver stjernen i søksmålet at hennes kontrakt med Disneys Marvel Entertainment garanterte et eksklusivt slipp på kino, og hevder hun har tapt mer enn 50 millioner dollar som følge av dette.

«Det er ingen hemmelighet at Disney slipper filmer som «Black Widow» direkte på Disney+ for å øke antallet abonnenter og dermed øke selskapets aksjekurs» står det i søksmålet.

Les også: Victoria Langfjell og Maiken Utsi får drapstrusler etter oppførselen på «Paradise Hotel»

Advokat John Berlinski i Kasowitz Benson, som representerer skuespilleren sier også til People at han mener Disney gjemmer seg samtidig bak Covid-19.

– Dette vil helt sikkert ikke være det siste tilfellet der Hollywood-talenter står opp mot Disney og gjør det klart at uansett hva selskapet måtte late som, har de en juridisk forpliktelse til å innfri sine kontrakter, sa advokat John Berlinski som representerer Johansson.

Disney begynte å utgi filmer samtidig på kino og Disney+ under koronapandemien. Med begrenset kapasitet og stengte kinosaler var det praktisk å gi ut filmer samtidig på de to plattformene.

Dette svarer de

Disney ser derimot ut på sin side til å ikke være et gram enig i hva Johansson legger fram i søksmålet.

Ifølge People sier en talsperson for Disney at selskapet ikke har brutt noen kontrakter og at det ikke er hold i søksmålet.

– Søksmålet er spesielt trist og beklemmende fordi det på en ufølsom måte ignorerer de fryktelige og langvarige globale effektene av covid-19-pandemien, heter det fra Disney.

Les også: Ed Sheeran hadde planer om å slutte med musikk da han ble far - slik gikk det ikke

Handlingen satt til Norge

Handlingen i den nye Disney-filmen er delvis satt til Norge.

Johansson ble observert i Sæbø for to år siden da filmen fortsatt var under innspilling og flere har i ettertid undret seg over om Norge skulle få en liten del av det store Marvel-universet.

De første bildene fra filmen viste en Scarlett Johansson i karakter på en ferge med norske fjorder med fjell.

Scenene fra Sunnmøre vil forbli norske også i filmen, i motsetning til da Tom Cruise spilte inn «Mission Impossible» fra Preikestolen men scenene ble lagt til India i filmen.