Jan Fredrik Karlsen (49) har investert i en skjærgårdsbolig i Mandal i Lindesnes kommune med flere fasiliteter som basseng og jacuzzi.

Finansavisen omtalte saken først.

At boligen har boplikt betyr at Karlsen må flytte til Mandal, og da må manageren belage seg på å eventuelt pendle til arbeidsplassen i Oslo, hele 36 mil unna eiendommen.

Les også: Jørgine Massa Vasstrand selger hytta etter to år

– Jeg elsker Mandal og har vært der hele livet. Jeg gjorde et spontankjøp med et stort og digert hjerte, sier Karlsen til avisen.

– Nå skal jeg finne ut hvordan denne prosessen skal gjøres i den nærmeste fremtid, sier Karlsen videre.

En prisantydning på flere millioner

Hva Karlsen har kjøpt boligen for er imidlertid ukjent, og han ønsker heller ikke å kommentere kjøpesummen overfor Fædrelandsvennen.

Boligen skal for øvrig ha blitt lagt ut på markedet i april, da med en prisantydning på 10,9 millioner kroner.

Eiendomsmegler for boligen Alexander Skarpeid Lindland i Exbo, forteller til lokalavisen at det var flere som meldte interesse for boligen, men ønsker ikke å kommentere om det kom inn flere bud på boligen.

49-åringen eier også en hytte på Tregde i Mandal, hvor han har tilbragt mye av tiden sin på sommeren de siste årene.

Eventbyrå til topps

At Karlsen kan unne seg en luksusbolig i Mandal er kanskje ikke overraskende etter at eventybyrået All-In AS, som han har sammen med Petter Stordalen (60) og Jens Nesse, endte opp med femdoblet resultat fra 2021 til 2022.

Selskapet hadde nemlig inntekter på 119 millioner kroner i fjor, opp fra 49 millioner i koronaåret 2021. Kostnadene økte også kraftig i perioden med langt flere arrangementer, men driftsresultatet bedret seg fra 4,5 millioner kroner til 16 millioner.

Les også: Eksparet selger boligen etter bruddet: – På tide at andre får skape minner

I tillegg hadde selskapet finansinntekter på 5,7 millioner kroner fra datterselskap, slik at resultatet før skatt endte på pene 21,7 millioner kroner. Det er nesten fem ganger så mye som i 2021. All-Inn hadde i fjor tolv årsverk, som betyr at omsetningen per årsverk var nesten 10 millioner kroner.

I mars kom nyheten om at Stordalen selger seg ut av byrået, og det er dermed Karlsen og Jens Nesse som skal fortsette å lede konsertarrangøren.