Denne høsten har stylist Jan Thomas (55) og frisørkjæresten Harlem Alexander (34) igjen vært på flyttefot, etter at de kapret drømmeleiligheten på Frogner som ligger kun ti minutter unna deres forrige leilighet.

Nå har de endelig kommet på plass i luksusleiligheten, og da Nettavisen møtte paret under årets første ELLE-galla lettet de på sløret om den nye tilværelsen.

Les også: Dumpet prisen med to millioner: Nå har hun solgt familiehjemmet

Kjendisparet bladde opp nesten 16 millioner kroner for boligen, og ifølge paret var det en av de som var glad for å slippe unna ansvaret for innredningen.

– Har ikke det «gay-genet»

I oktober tok paret over Frogner-leiligheten på 147 kvadratmeter, men det tok imidlertid en måned før de flyttet inn. Selv om leiligheten nylig ble pusset opp, måtte det noen endringer og malerstrøk til før de følte seg hjemme.

Les også: Bianca Ingrosso klar i sin tale om brorens norske flamme

Instagram har 34-åringen delt hyppige oppdateringer om leiligheten, og det er ingen tvil om hvem som har tatt på seg hovedansvaret på å innrede leiligheten på nærmere 150 kvadratmeter.

– Hvem har tatt sjefsavgjørelsene i leiligheten?

– Det er nok meg, sa Harlem samtidig som Jan Thomas peker bestemt mot han.

At 34-åringen har stått for innredningen og tatt de fleste avgjørelsene, har stylisten derimot ingen problemer med. Faktisk så foretrekker Jan Thomas å slippe det ansvaret.

– Det skal sies, jeg fikk ikke det «gay-genet», så jeg er ikke interessert i interiør, sa Jan Thomas til Nettavisen med et glimt i øyet.

Selv om 55-åringen ikke deler den samme interiør-interessen som kjæresten sin, setter han pris på at Harlem brenner for det.

– Jeg er veldig takknemlig for at Harlem ordner og styrer sånn at det blir fint hjemme, la Jan Thomas til.

Fått eget kallenavn

Kjendisparet kunne også fortelle at de stortrives i det nye hjemmet på Frogner. Skal man tro 34-åringen bærer leiligheten preg av en rolig og stille energi, noe som er midt i blinken for det ellers travle livet til paret.

Leiligheten har allerede fått sitt eget kallenavn, fortalte Harlem.

– Vi kaller det for «casa tranquilo». Den har en myk energi med myke farger, sa Harlem og la til:

– Det er veldig «tranquilo».

«Casa tranquilo» er dog ikke Harlems første innredningsprosjekt, han hadde også hovedansvaret for å innrede deres forrige bolig.

Les også: Sebastian Solberg selger millionvillaen etter to år

I 2020 flyttet paret inn i leiligheten som tidligere nevnt ligger kun ti minutter unna deres nye. I våres ble den solgt til over prisantydning.

Ifølge Avisa Oslo fikk paret 12,6 millioner for Skillebekk-leiligheten, og det førte til en gevinst på to millioner kroner for kjendisparet.