Gå til sidens hovedinnhold

Jan Thomas snakker ut om bruddet: - Jeg er komfortabel med å si at vi datet

Jan Thomas:

Jan Thomas avkrefter at han og Dan Kolltveit noen gang var kjærester.

Tidligere denne uken ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas (52) og kjæresten Dan Kolltveit har gått hvert til sitt, etter fem måneder som kjærester.

- Vi har ikke vært et par siden jul, avslørte Jan Thomas til Se og Hør tirsdag.

I podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som den kjente stylisten og gründeren har sammen med programleder Einar Tørnquist (36), snakker 52-åringen ut om det mye omtalte bruddet, og hvordan livet er som singel.

Les mer

Slutt for Jan Thomas og kjæresten Dan Kolltveit

- Det er helt dramafritt. Det var helt organisk. Jeg hadde ikke tid til å pleie eller investere i noe forhold. Det er veldig sterkt å si «kjærester». Jeg er komfortabel med å si at vi datet, og at vi ble veldig godt kjent, sier Jan Thomas i podkasten - og med det avkrefter at det i det hele tatt var et kjæresteforhold mellom ham og Kolltveit.

- Behov for å være alene

Ifølge Jan Thomas synes han at dating og kjærester er veldig vanskelig, fordi han mener at han ikke har så mye erfaring med det.

- Jeg har en håndfull nære venner. Og jeg har knapt nok tid til å se dem, sier 52-åringen.

Helt siden det ble slutt mellom Jan Thomas og hans tidligere ektemann Chistopher Mørch Husby i 2015, har Jan Thomas vært gjennom en rekke kortvarige forhold. Ifølge 52-åringen har han nå innfunnet seg med at han trives best alene.

- Jeg er nok en liten særing fordi jeg jobber «nonstop» hele tiden. Og de ytterst få øyeblikkene jeg har for meg selv, de vil jeg ha for meg selv. Da orker jeg ingenting. Jeg har et stort behov for å være alene, sier han.

Les mer

Jan Thomas og Gustav Witzøe åpner opp om det nære forholdet

Flere baller i luften

At Jan Thomas trives best når han flere ting på agendaen, er det ingen tvil om. Samtidig som han driver sin suksessrike frisørsalong «Jan Thomas Studio» og en podkast med Einar Tørnquist, driver han også med flere sideprosjekter.

Nylig ga han blant annet ut en egen serie med glassverket Magnor, og han stiller alltid opp for venner og bekjente. For noen uker siden var han blant annet å se på åpningen av Petter Stordalens nye hotell, «The Hub».

På den røde løperen ankom han sammen med sine gode venn, milliardæren Gustav Magnar Witzøe (26). Der snakket de blant annet ut om sitt nære forhold:

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene