Gå til sidens hovedinnhold

Jan Tore Kjær om kona som truer med skilsmisse, rollen som overbeskyttende pappa og sitt «hemmelige» vinmonopol

«Schendis»:

Jan Tore Kjær er ukens gjest i Nettavisen podkasten «Schendis».

Det norske folk ble for alvor kjent med Jan Tore Kjær (52) gjennom TV-programmet «Iskrigerne», som følger Vålerengas hockeylag, og deltakelsen i «Skal vi danse» i 2019.

I fjor skapte 52-åringen overskrifter igjen da han gjorde comeback i Vålerenga som styreleder, fem år etter at han leverte oppsigelsen etter 18 år som direktør i ishockeyklubben. I Nettavisen-podkasten «Schendis» snakker Kjær om hvordan de fem årene borte fra klubben reddet ekteskapet, og hvordan kona egentlig tok det da han uten å si fra var tilbake i hockey-sirkuset igjen.

Nå om dagen er Jan Tore Kjær igjen å se på TV-skjermen gjennom «Iskrigerne» der vi har fått se ham by på seg sjæl, men i «Schendis» får vi høre mer om hvordan Kjær tjente mer på ett år borte fra klubben, enn han gjorde i løpet av sine 18 år i Vålerenga - og hvordan det har påvirket livet hans.

Vi får en etterlenget oppdatering på hvordan det gikk med «Norges mest omtalte slankekur», og ikke minst får vi høre grunnen til at Jan Tore måtte ut og fortelle om sitt eget pol i sosiale medier for å unngå hets. Han avslører også hvilken mystisk greie som har hendt med overvåkingskameraet hjemme, og hvordan han egentlig stiller seg til datterens datingliv.

«Schendis» kan du høre overalt du hører podkast, eller i spilleren øverst i saken.

Følg @schendispod på Instagram:

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler