Etter Super Bowl i 2004 var det alt annet enn NFL-kampens resultat som var den store snakkisen.

Pauseshowet var det nemlig Janet Jackson (55) og Justin Timberlake (41) som sto for, og da duoen fremførte hitlåten «Rock Your Body» skjedde det noe som ingen kunne forutse.

Les også: Puppeglippen som startet YouTube

Mot slutten av opptredenen rev Timberlake av deler av kostymet til Jackson, og som følge av dette ble sangstjernens høyre bryst eksponert for en hel verden. Og puppeglippen gikk ikke ubemerket hen. NFL boikottet MTV, som sendte pauseshowet, medietilsynet i USA satte i gang en etterforskning – og spesielt Janet Jackson fikk gjennomgå.

Blant annet trakk Grammy-utdelingen 55-åringens invitasjon, og musikkvideoene hennes ble svartelistet. Selv holdt hun relativt tyst om det hele, med unntak av et Oprah-intervju to år senere har Janet unngått å snakke om saken.

Nå, 18 år etter skandalen som fikk millioner av amerikanere til å sette kaffen i halsen, bryter hun derimot tausheten.

– Skulle ikke skjedd

Det er i dokumentaren «Janet» at 55-åringen tar bladet fra munnen og snakker ut om hendelsen.

– Det ble blåst ut av proporsjoner, sier hun ifølge USA Today.

– Det var et uhell som ikke skulle skjedd, men alle så etter en å skylde på. Og det måtte ta slutt, legger hun til.

Les også: Kjendisene forsikrer kroppsdeler for millioner

Jackson fikk som nevnt mye pes for stuntet, mens Timberlake på sin side i ettertid ga ut et album som skulle vise seg å bli et av hans mestselgende noensinne. Lenge var ikke de to på talefot, men Timberlake fortalte i 2018 at de to omsider hadde sluttet fred i et intervju med Huffington Post.

Dette bekrefter også Jackson i den nye dokumentaren:

– Justin og jeg er veldig gode venner, og det kommer vi alltid til å være. Vi snakket sammen for et par dager siden. Vi har begge gått videre, og det er på tide at alle andre gjør det også.

Takket nei til ny opptreden

I dokumentaren avslører også 55-åringen at hun i 2018 fikk tilbud om å opptre på Super Bowl igjen.

Invitasjonen kom fra ingen ringere enn Justin Timberlake, men hun takket høflig nei. Ikke på grunn av Timberlake, men fordi hun ikke ønsket å rippe opp i minner fra fortiden.

Les også: «God kveld Norge»-programlederne fjernes fra «Farmen kjendis»-intervjuer

– Ville det vært hyggelig å opptre? Ja. Du vet, familien vår, vi elsker å underholde. Men på den andre siden så ville det vært å rippe opp i fremtiden og gjenoppleve noe som skjedde for mer enn ti år siden, sier en åpenhjertig Jackson.

Timberlake endte dermed opp med å opptre helt alene under pauseshowet på Super Bowl i 2018.