Etter at filmskuespilleren Priyanka Chopra (36) og popsangeren Nick Jonas (26) ga hverandre sitt ja i et storslått bryllup i India i desember, har livene til de to turtelduene forandret seg på flere måter.

I hvert fall om man skal tro de siste uttalelsene til skuespillerstjernen i talkshowet «The View» denne uken. Der avslører hun blant annet at hun er livredd for å bli en grusom kone.

- Jonas er fra et typisk sørstatshjem, der moren hans står for matlagingen. Slik er ikke jeg, lo Chopra i intervjuet, ifølge Metro, og forklarte at hun ikke forholder seg til den tradisjonelle ideen om hva en kone skal gjøre.

Ifølge Chopra stopper kokkeferdighetene hennes ved stekt egg og bacon.

- Jeg er en forferdelig kone, sånn sett, lo hun.

Nytt liv

Som nevnt er det bare måneder siden Chopra og Jonas giftet seg, og allerede har 36-åringen kjenne på den nye tilværelsen som mann og kone.

- Ekteskap føles så annerledes. Det er den familien du velger, uttalte hun.

At Chopra trives i selskap sammen med sin nye svigerfamilie, er det ingen tvil om. I sosiale medier ser det ut til hun og ektemannen gjør en hel del sammen med Nick Jonas' brødre, Joe og Kevin Jonas.

Sistnevnte er forøvrig forlovet med «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner.

Familiekos

Også familiene til hverandre ser ut til å komme svært godt overrens. Tidligere i år dro begge familien på en skiferie sammen til alpene.

Den turen ble også vel dokumentert i sosiale medier.