Gå til sidens hovedinnhold

«Jeg velger ikke min make for å tilfredsstille dere»

Märtha Louise viser at prinsesser og ekte kjærlighet ikke bare eksisterer i eventyrene.

Det krever styrke, mot og lidenskap å gi seg hen til et annet menneske slik hun beskriver sitt forhold med Durek Verett på sin Instagram-profil i går.

Gratulerer så mye til dere begge!

Bosatt i Los Angeles

Prinsessen beskriver kjæresten som sin sjelevenn og deres kjærlighet som betingelsesløs. Akkurat slik jeg kjenner den fra eventyrene. Durek Verett er en amerikansk sjaman og det forelskede paret er også samarbeidspartnere og skal på turné sammen.

Les også: Prinsessen og sjamanen kan tjene millionbeløp på fire kvelder på scenen

Hennes nye prins er bosatt i Los Angeles i California. Det ser ut til at de to har funnet hverandre både på et sjelelig og jordisk nivå.

Til dere som vil kritisere

Märtha Louise skriver i sin Instagram-post:

Til dere som vil kritisere - Jeg velger ikke min make for å tilfredsstille dere eller normene. Jeg velger av kjærlighet.

Hun har så rett i det hun skriver og jeg håper folk viser respekt for hennes åpenhet rundt sine innerste følelser.

Kjærlighet er mellom to mennesker og ingen har rett til å dømme den. De som dømmer er antageligvis uvitende om hva ekte kjærlighet er. For en som har opplevd det, vil aldri synke så dypt å kritisere noe så sterkt.

Kjærlighet for dyr

Den eneste konkurransen Durek Verett må regne med, er Märtha Louises kjærlighet til hester. Hun har selv drevet med sprangridning siden hun var liten. Nå er hun i tillegg involvert i et prosjekt med en «folkehest».

Konseptet går ut på at folk kan kjøpe andeler i en galopphest som forhåpentligvis skal vinne Derby neste sommer.

Les også: Dramatic Act kan løpe i 70 km/timen.

Som i eventyrene

Prinsessen har tre barn fra sitt tidligere ekteskap med Ari Behn. Jeg håper og tror at hennes livserfaringer har gitt henne styrken, bevisstheten og dømmekraften som kreves for å bli lykkelig.

Hun skriver også:

Han får meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten.

Mer takknemlighet og respekt kan ikke vises med ord. Jeg er glad på deres vegne og synes det er flott at prinsessen som en offentlig person deler med oss fra sine eventyr.

Kommentarer til denne saken